Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Inklappen campingbedje

Wanneer je eens rondkijkt in ons assortiment campingbedjes dan valt meteen op dat ze allemaal compact zijn op te vouwen. Daardoor nemen ze weinig ruimte in beslag en neem je het dus eenvoudig mee op vakantie naar de camping. Maar ook thuis of op visite/logeeradres bieden campingbedjes die je inklappen kunt, uitkomst. Vaak zijn de bedjes namelijk ook als box te gebruiken dus kun je het bij mooi weer bijvoorbeeld ook prima gebruiken in de eigen tuin. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel ook een campingbedje dat je kunt inklappen via onze webshop.

Lees meer...

Campingbedjes assortiment

Grofweg zijn er drie groepen campingbedjes in het assortiment van Babypark. Kleine ultra compacte bedje. De iets grotere bedjes met meer speelruimte en de campingbedjes die de afmetingen van een ledikant benaderen of evenaren. In dat laatste geval kunnen ze prima dienst doen als box. Bij Babypark voeren we enkel A-merken en ook in ons uitgebreide assortiment campingbedjes die je inklappen kunt, staat kwaliteit voorop. Sommige bedjes zijn voorzien van een verhoger zodat het ook goed te gebruiken is voor jouw baby. Je hoeft dan niet diep te bukken. Een aantal zijn ook voorzien van transportwieltjes zodat je het bedje eenvoudig kunt verplaatsen, zelfs in ingeklapte vorm. Veel campingbedjes worden ook met een handige reistas meegeleverd waarin je het bedje eenvoudig kunt meenemen.

Inklapbaar campingbedje bestellen

Ervaar ook het gemak van het inklappen van een campingbedje en bestel het bedje dat perfect bij jouw wensen aansluit. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we dezelfde dag. Bestellingen van 20 euro of meer verzenden we gratis. Wil je liever toch eerst wat meer advies inwinnen en/of de campingbedjes zelf wilt inklappen om te kijken welke het beste bevalt; kom dan naar 1 van onze 10 megastores. Voor de adresgegevens en openingstijden kun je terecht op onze website. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen in onze megastore.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

13 producten

Populariteit
 • Topmark Reisbedje Parker
  93,46 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Sleep Campingbedje
  44,95 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Dream Campingbedje
  79,95 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Break Campingbedje
  59,95 Adviesprijs 0,-
 • Nuna Sena™ Aire Campingbedje
  251,79 Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
  109,99 Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje
  78,99 Adviesprijs 0,-
 • BabyBjörn Light Campingbedje
  249,90 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader