Campingbedje met verhoging

Met een verhoging voor een campingbedje maak je het bedje ook geschikt voor kleine kinderen. Je hoeft dan niet diep te bukken om jouw kindje er in te leggen. Dus veel beter voor jouw rug maar ook voor jouw kindje omdat het minder op de tocht ligt. Het voordeel is ook dat je een campingbedje met verhoging een langere tijd kunt gebruiken. Als het kindje te groot wordt dan haal je de verhoging eruit en gebruik je de standaard bodem. In het assortiment van Babypark vind je verschillende campingbedjes met verhoging. Wij voeren enkel A-merken en bieden die voor de laagsteprijsgarantie aan.

Lees meer...

Assortiment verhoging campingbedje

In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld een campingbedje met verhoging die te gebruiken is voor kinderen vanaf de geboorte tot en met 15 kg. Niet alleen de bodemverhoger is praktisch maar ook het feit dat het beschikt over afneembare en wasbare kleding. De zijdes zijn volledig van gaas. Daardoor heeft het kindje niet alleen het gevoel meer onderdeel van zijn omgeving te zijn maar het zorgt ook voor verkoeling. Door de verbeterde luchtcirculatie kan de warmte zich niet binnen het bedje ophopen. Zo kan jouw kindje toch aangenaam slapen. Het bedje is eenvoudig uitklapbaar en mee te nemen in de bijgeleverde reistas. Het bedje is in verschillende rustige kleuren te verkrijgen. Bekijk ons assortiment en maak je keuze.

Bestellen campingbedje met verhoging

Het bestellen van campingbedjes met verhoging doe je snel en voordelig via de webshop van Babypark. Indien de bestelwaarde 20 euro of meer is dan verzenden wij het gratis. Indien het campingbedje op voorraad is en je bestelt voor 20:00 uur dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Naast onze webshop hebben we ook 10 megastores in Nederland waar je terecht kunt om ons assortiment te bekijken. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  KEKK Easyfold Campingbed Multi Zwart

  Het KEKK Easyfold Campingbed Multi Zwart neem je eenvoudig mee op vakantie of wanneer je kindje uit logeren gaat bij oma en opa. Na gebruik vouw je het bedje met één hand eenvoudig in tot een compact pakket.

  149,-

  119,-

 • Quick view

  Joie Kubbie Sleep Campingbedje Foggy Gray

  Het Joie Kubbie Sleep Campingbedje Foggy Gray heeft unieke eigenschappen zoals een zijkant die naar beneden gerold kan worden, een handige verhoger voor baby’s en een uitritsbare zijwand van mesh stof.
  119,95
 • Quick view

  Kidsriver Vicky Campingbedje

  Het Kidsriver Vicky Campingbedje is dankzij de meegeleverde bodemverhoger geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 15 kg. Het campingbedje is heel makkelijk uit te klappen en wordt geleverd met een handige reistas.
  69,-
 • Quick view

  Qute Q-Dream Campingbedje

  Het Qute Q-Dream Campingbedje heeft een handige, uitritsbare bodemverhoger voor kleine baby’s waardoor je niet zo diep hoef te bukken. Het campingbedje is ook voorzien van wieltjes en een kruipluik.
  99,95
 • Quick view

  Nuna Sena™ Aire Campingbedje

  Het Nuna Sena™ Aire Campingbedje heeft zijkanten, een bodem en een matras van ademend mesh materiaal. Het campingbedje wordt geleverd inclusief een reistas en een hoeslaken van organic cotton.

  279,-

  259,-

5 Resultaten
Trustpilot