Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Campingbedje met verhoging

Met een verhoging voor een campingbedje maak je het bedje ook geschikt voor kleine kinderen. Je hoeft dan niet diep te bukken om jouw kindje er in te leggen. Dus veel beter voor jouw rug maar ook voor jouw kindje omdat het minder op de tocht ligt. Het voordeel is ook dat je een campingbedje met verhoging een langere tijd kunt gebruiken. Als het kindje te groot wordt dan haal je de verhoging eruit en gebruik je de standaard bodem. In het assortiment van Babypark vind je verschillende campingbedjes met verhoging. Wij voeren enkel A-merken en bieden die voor de laagsteprijsgarantie aan.

Lees meer...

Assortiment verhoging campingbedje

In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld een campingbedje met verhoging die te gebruiken is voor kinderen vanaf de geboorte tot en met 15 kg. Niet alleen de bodemverhoger is praktisch maar ook het feit dat het beschikt over afneembare en wasbare kleding. De zijdes zijn volledig van gaas. Daardoor heeft het kindje niet alleen het gevoel meer onderdeel van zijn omgeving te zijn maar het zorgt ook voor verkoeling. Door de verbeterde luchtcirculatie kan de warmte zich niet binnen het bedje ophopen. Zo kan jouw kindje toch aangenaam slapen. Het bedje is eenvoudig uitklapbaar en mee te nemen in de bijgeleverde reistas. Het bedje is in verschillende rustige kleuren te verkrijgen. Bekijk ons assortiment en maak je keuze.

Bestellen campingbedje met verhoging

Het bestellen van campingbedjes met verhoging doe je snel en voordelig via de webshop van Babypark. Indien de bestelwaarde 20 euro of meer is dan verzenden wij het gratis. Indien het campingbedje op voorraad is en je bestelt voor 20:00 uur dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Naast onze webshop hebben we ook 10 megastores in Nederland waar je terecht kunt om ons assortiment te bekijken. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Maxi-Cosi Iris Eco Campingbedje
  139,- Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Dream Campingbedje
  89,95 Adviesprijs 0,-
 • Nuna Sena™ Aire Campingbedje
  269,29 Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
  109,99 Adviesprijs 0,-
 • Bugaboo Stardust Campingbedje
  259,- Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader