Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Campingbedje vergelijken

Tegenwoordig is er heel wat te verkrijgen op het gebied van campingbedjes. Ook in het assortiment van Babypark heb je een uitgebreide keuze. Zo hebben we zeer kleine compacte lichtgewicht bedjes die soms maar 2 kg wegen en dus uiterst eenvoudig mee te nemen zijn. Wil je het bedje echter ook inzetten als speelbox dan hebben we daar ook grotere modellen voor. Voordeel is dat een campingbed van het formaat van een ledikant ook gebruik kan maken van accessoires van een ledikant. Hoewel deze bedjes natuurlijk ook groter en zwaarder zijn in ingeklapte vorm, zijn ze evengoed nog prima te dragen en op te bergen. Je kunt ons hele assortiment eenvoudig doorzoeken en al heb je er eentje op het oog dan kun je het campingbedje vergelijken met andere modellen in ons assortiment.

Lees meer...

Campingbed vergelijken

Via onze zoekfilters kun je de selectie al iets verkleinen, zo kun je bijvoorbeeld al op kleur selecteren. Heb je een selectie van een aantal modellen dan kun je de campingbedjes met elkaar vergelijken in onze webshop. Dit doe je door met je muis over het campingbedje te gaan dat je in de vergelijking wilt opnemen en dan het ‘vergelijken’ vakje aan te vinken. Doe dit met nog een aantal om zo een vergelijkstabel op te stellen die jou op een overzichtelijke de campingbedjes laat vergelijken. Dit kan helpen met het maken van de juiste keuze.

Campingbedje bestellen

Na al dat campingbed vergelijken is het tijd om een keuze te maken zodat je kunt gaan bestellen. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. De verzending is gratis aangezien we voor artikelen van 20 euro of meer geen verzendkosten rekenen. Blijf je een beetje steken in het campingbedjes vergelijken proces en heb je toch liever wat deskundig advies? In dat geval kun je ook terecht in een van onze 10 megastores die je verspreid door Nederland kunt vinden. Daar werkt een team van productspecialisten die jouw met deskundig advies kunnen bijstaan in het maken van de juiste keuze.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

13 producten

Populariteit
 • Topmark Reisbedje Parker
  80,49 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Sleep Campingbedje
  44,95 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Dream Campingbedje
  89,95 Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Break Campingbedje
  59,95 Adviesprijs 0,-
 • Nuna Sena™ Aire Campingbedje
  269,29 Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
  109,99 Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje
  78,99 Adviesprijs 0,-
 • BabyBjörn Light Campingbedje
  249,90 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader