Ergonomische drager

Door een buik-, rug- of heupdrager te gebruiken, houd je jouw kindje dicht bij je wat hem of haar een geborgen gevoel zal geven en de band zal verstevigen. Ideaal dus om jouw kindje rustig te krijgen of te troosten terwijl je jouw handen vrij hebt om toch nog andere dingen te kunnen doen. Ook is het natuurlijk in de stad erg praktisch omdat je eenvoudig overal heen kunt. Zelfs in krappe winkels kun je prima uit de voeten. Je hebt ook continu zicht op jouw kindje wat een prettig idee is. Bij Babypark hebben we verschillende oplossingen waarbij jouw kindje op de op buik-, rug- of heup zijn te dragen of een combinatie van deze drie opties. Bekijk ons uitgebreide assortiment draagzakken van A-merken in onze webshop en ontdek ook de voordelen van een drager die ergonomisch en praktisch is.

Lees meer...

Assortiment ergo drager

Wat de drager zo ergonomisch maakt, is natuurlijk de positie waarin jouw kindje zit. Deze M-positie (kikkerhouding) zorgt ervoor dat de rug en beentjes voldoende steun krijgen wat ook de heupontwikkeling ten goede komt. Bij Babypark hebben we draagzakken, draagdoeken en babydragers die je kunt inzetten om jouw kindje op een ergonomische wijze te dragen. Met een babydrager heb je een snelle oplossing waarbij je jouw pasgeboren kindje tot een leeftijd van 3 jaar kunt dragen. Je klikt het eenvoudig vast. Met een draagzak kun je vaak ook gewichten van meer dan 20 kg dragen en deze draagzakken bieden over het algemeen wat meer draagcomfort. Draagdoeken hebben minder opties en hebben wat meer voeten in de aarde om bij de drager om te doen maar bieden wel het hoogste maximale draagvermogen. Sommige draagdoeken kunnen gebruikt worden voor kinderen van 25 kg. Voor welke oplossing je ook gaat, ze zijn allemaal in verschillende leuke uitvoeringen te verkrijgen. Zo is het naast ergonomisch ook esthetisch want het oog wil ook wat natuurlijk.

Ergo drager bestellen

Bestel jouw ergonomische drager ook via Babypark en profiteer van een snelle verzending. Bestel je een ergo drager voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. Je kunt ze natuurlijk ook komen passen in een van onze 10 megastores. Wij geven je graag deskundig advies.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Tula Lite Draagzak

  De Tula Lite Draagzak maakt dragen in twee ergonomische posities mogelijk van 5,4 tot 13,6 kilogram. Daarnaast biedt de stijlvolle Tula draagzak 2 ergonomische draagposities: op je buik of op je rug.
  79,90
 • Quick view

  Ergobaby Omni Breeze Draagzak

  De Ergobaby Omni Breeze Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is gemaakt van ventilerend materiaal waardoor zowel jij als je kindje het niet te warm zullen krijgen.

  199,90

  169,99

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Velvet Baroque

  Met de ByKay Click Carrier Classic Velvet Baroque kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  149,95
 • Quick view

  MiniMeis Schouderdrager

  Met de MiniMeis Schouderdrager kan je kindje op een veilige manier op je schouders zitten. Zo kan je kindje heerlijk om zich heen kijken en alles zien tijdens het wandelen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  169,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Jaquard Desert Rose

  Met de ByKay Click Carrier Classic Jaquard Desert Rosee kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  139,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Special Edition Zeki Green

  Met de ByKay Click Carrier Classic Special Edition Zeki Green kan je je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  139,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Linnen Hunter Green

  Met de ByKay Click Carrier Classic Linnen Hunter Green kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  129,95
 • Quick view

  BabyBjörn Harmony 3D Mesh Draagzak Met Slab Marineblauw

  De BabyBjörn Harmony 3D Mesh Draagzak Met Slab Marineblauw is gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om te dragen in 4 posities. Deze draagzak is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 15 kg (circa 3 jaar).
  243,-
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe Velvet Smoky Black

  Met de ByKay Click Carrier Deluxe Velvet Smoky Black kun jij je kindje dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 3 jaar oud.

  159,95

  127,96

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Sand Blocks

  Met de ByKay Click Carrier Classic Sand Blocks kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  129,95
 • Quick view

  Ergobaby Omni Dream Draagzak

  De Ergobaby Omni Dream Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.

  199,90

  199,-

 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  179,-
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed

  Met de ByKay Click Carrier Classic Baby Ribbed kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  119,95

  118,96

 • Quick view

  Tula Explore Draagzak

  De Tula Explore Draagzak maakt dragen in drie ergonomische posities mogelijk vanaf de geboorte van je kindje tot 20 kg. Zo kun je jarenlang samen met je kindje in de Explore draagzak de wereld ontdekken.
  179,-
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek

  De ByKay Stretchy Wrap Deluxe Draagdoek is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg (circa 3 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.

  59,95

  54,71

 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
  179,-
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe

  De ByKay Click Carrier Deluxe is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen, ontworpen om je kindje buik tegen buik, op de heup en op de rug te kunnen dragen. Perfect voor iedereen die wil klikken en gaan!

  Normale prijs: 146,40

  Special Price 123,-

 • Quick view

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  139,-
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Baby Steel Grey

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  129,95

  99,95

 • Quick view

  ByKay Storks Click Carrier Deluxe

  Met de ByKay Storks Click Carrier Deluxe kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  164,95
20 Resultaten
Trustpilot