Groot babynestje

Het babynestje is een trend dat is overgewaaid uit Zweden en hier ook steeds meer aan populariteit wint. Het is een alternatief voor een box en heeft als voordeel dat je kindje zich minder verloren voelt. Door het compactere design geeft het meer geborgen voor je kindje. Doordat je kindje met het gezicht dicht bij de randen ligt, is supervisie vereist ook al springen veel babynestjes dan vanzelf open. Het nestje kun je in de box leggen of op de bank. Het is ook ideaal buitenshuis wanneer je een vertrouwd plekje wilt creëren. Sommige ouders gebruiken het ook tussen hen in, in bed maar dat raden wij bij Babypark af omdat een dekbed niet veilig is voor een baby. We hebben babynestjes van alle gerenommeerde merken die we bij Babypark voor de laagste prijzen van Nederland aanbieden. Ook voor een groot babynestje hebben we verschillende optie.

Lees meer...

Assortiment babynestjes in groot formaat

De babynestjes zijn in heel veel verschillende leuke kleuren en prints te verkrijgen. Zo vormt het ook een leuk cadeau. We hebben verschillende maten beschikbaar. Wil je een groot babynestje kopen dan heeft Cam Cam bijvoorbeeld een prima model. Dit nestje meet 88 cm in lengte en kan met touwtjes worden versteld om het te verkleinen/vergroten. Het nestje is van 100% biologisch katoen met een vulling van polyester en is geschikt vanaf de geboorte. Bekijk alle babynestjes in het groot van de verschillende merken die wij voeren en kies het bedje dat het beste aansluit op jouw wensen.

Groot babynestje online kopen

Je kunt de nestjes natuurlijk altijd eens in een van onze megastores komen bekijken. We hebben verschillende megastores door heel Nederland. Weet je echter al welk model babynestje in het groot jouw voorkeur heeft? Bestel dan direct online dan heb je het al de volgende dag in huis mits op voorraad en voor 23:59 uur besteld op een werkdag. Bestellingen vanaf 20 euro worden door ons ook nog eens gratis verzonden.

Lees minder...
48 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Strawberry Thief

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Strawberry Thief is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  180,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Blackthorn

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Blackthorn is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  180,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Pink & Rose

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Pink & Rose is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  180,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Charcoal Buffalo

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Charcoal Buffalo is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Black Marble

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Black Marble is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Willow Boughs

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Willow Boughs is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  180,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Pink & Rose

  Het DockATot Grand Babynestje Pink & Rose is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  270,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Brer Rabbit

  Het DockATot Grand Babynestje Brer Rabbit is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  270,-
 • Quick view

  Cam Cam Windflower Babynestje

  In het Cam Cam Windflower Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Brer Rabbit

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Brer Rabbit is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  180,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Blackthorn

  Het DockATot Grand Babynestje Blackthorn is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  270,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Signature Grey

  Het DockATot Grand Babynestje Signature Grey is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  260,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Babynestje Caramel

  In het Cam Cam Copenhagen Leaves Babynestje Caramel kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Aurora Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Willow Boughs

  Het DockATot Grand Babynestje Willow Boughs is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  270,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Strawberry Thief

  Het DockATot Grand Babynestje Strawberry Thief is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  270,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Cloud Grey

  Het DockATot Grand Babynestje Cloud Grey is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  230,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Celestial Blue

  Het DockATot Grand Babynestje Celestial Blue is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  230,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fiori Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Fiori Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Forest Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Strawberry Cream

  Het DockATot Grand Babynestje Strawberry Cream is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  230,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Lush & Fern

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Lush & Fern is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynest Dreamy Dots

  In het Done By Deer Cozy Balloon Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
48 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot