Groot babynestje

Het babynestje is een trend dat is overgewaaid uit Zweden en hier ook steeds meer aan populariteit wint. Het is een alternatief voor een box en heeft als voordeel dat je kindje zich minder verloren voelt. Door het compactere design geeft het meer geborgen voor je kindje. Doordat je kindje met het gezicht dicht bij de randen ligt, is supervisie vereist ook al springen veel babynestjes dan vanzelf open. Het nestje kun je in de box leggen of op de bank. Het is ook ideaal buitenshuis wanneer je een vertrouwd plekje wilt creëren. Sommige ouders gebruiken het ook tussen hen in, in bed maar dat raden wij bij Babypark af omdat een dekbed niet veilig is voor een baby. We hebben babynestjes van alle gerenommeerde merken die we bij Babypark voor de laagste prijzen van Nederland aanbieden. Ook voor een groot babynestje hebben we verschillende optie.

Lees meer...

Assortiment babynestjes in groot formaat

De babynestjes zijn in heel veel verschillende leuke kleuren en prints te verkrijgen. Zo vormt het ook een leuk cadeau. We hebben verschillende maten beschikbaar. Wil je een groot babynestje kopen dan heeft Cam Cam bijvoorbeeld een prima model. Dit nestje meet 88 cm in lengte en kan met touwtjes worden versteld om het te verkleinen/vergroten. Het nestje is van 100% biologisch katoen met een vulling van polyester en is geschikt vanaf de geboorte. Bekijk alle babynestjes in het groot van de verschillende merken die wij voeren en kies het bedje dat het beste aansluit op jouw wensen.

Groot babynestje online kopen

Je kunt de nestjes natuurlijk altijd eens in een van onze megastores komen bekijken. We hebben verschillende megastores door heel Nederland. Weet je echter al welk model babynestje in het groot jouw voorkeur heeft? Bestel dan direct online dan heb je het al de volgende dag in huis mits op voorraad en voor 23:59 uur besteld op een werkdag. Bestellingen vanaf 20 euro worden door ons ook nog eens gratis verzonden.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynest Dreamy Dots

  In het Done By Deer Cozy Balloon Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  75,95
 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics Plus

  In het Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics Plus geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  89,95
 • Quick view

  Voksi Flying Premium Babynestje

  Het stijlvolle Voksi Flying Premium Babynestje is een comfortabel en zacht babynestje voor baby’s vanaf de geboorte dat met je kindje meegroeit. Het babynestje is gemakkelijk overal mee te nemen.
  119,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Celestial Blue

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Celestial Blue is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje La Vie en Rose

  Het DockATot Deluxe Babynestje La Vie en Rose is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Babynestje Petrol

  In het Cam Cam Dandelion Babynestje Petrol kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  113,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Babynestje Rose

  In het Cam Cam Pressed Leaves Babynestje Rose kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.

  119,90

  113,-

 • Quick view

  Cam Cam Fawn Babynestje

  In het stijlvolle Cam Cam Fawn Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  119,90
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Jungle Cat

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Jungle Cat is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Jungle Cat

  Het DockATot Grand Babynestje Jungle Cat is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  260,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Pristine White

  Het DockATot Grand Babynestje Pristine White is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  230,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Black Marble

  Het DockATot Grand Babynestje Black Marble is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  260,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Painted Spots

  Het DockATot Grand Babynestje Painted Spots is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  260,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Silver Lining

  Het DockATot Grand Babynestje Silver Lining is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  250,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje La Vie En Rose

  Het DockATot Grand Babynestje La Vie En Rose is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8 tot 36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  260,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Carrara Marble

  Het DockATot Deluxe Babynestje Carrara Marble is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Silver Lining

  Het DockATot Deluxe Babynestje Silver Lining is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  160,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Bronzed Cheetah

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Bronzed Cheetah is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Natural Plaid

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Natural Plaid is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Pristine White

  Het DockATot Deluxe Babynestje Pristine White is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Signature Grey

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Signature Grey is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Marinière

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Marinière is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Strawberry Cream

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Strawberry Cream is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Babynestje Grey

  In het Cam Cam Wave babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje aan.

  119,90

  113,-

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2