Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Opvouwbare kinderboxen

Kinderboxen zijn heel praktisch zolang jouw kindje er in ligt. Zodra je het naar bed hebt gebracht, staat zo’n box alleen maar in de weg. Wil je niet dat de box op die momenten nog steeds een stuk ruimte inneemt maar wil je dat deel van de kamer weer voor jezelf? Dan kun je kiezen voor een kinderbox die opvouwbaar is. Ook handig om mee te nemen naar de oppas of op vakantie natuurlijk. Bij Babypark kun je naast vele andere soorten boxen ook terecht voor opvouwbare kinderboxen. Door onze laagsteprijsgarantie koop je jouw opvouwbare kinderbox natuurlijk ook altijd tegen de beste prijs. Bekijk ons assortiment en bestel ook zo’n ruimtebesparende kinderbox die opvouwbaar is.

Lees meer...

Assortiment opvouwbare kinderboxen

Met een kinderbox die opvouwbaar is, kun je economisch omgaan met de beschikbare ruimte in jouw woning. Dat kan met de Geuther Box Lucilee en de Geuther Box Ameli. Deze boxen zijn van massief gelakt beukenhout. Sowieso is hout niet een materiaal wat je vaak tegenkomt bij opvouwbare kinderboxen. Geuther is een degelijk Duits merk met al heel wat jaren ervaring. De hoeken zijn afgeschermd zodat niemand zich daar aan zal bezeren. Om de box in te klappen, verwijder je de bodem en klap je de zijkanten in. In ingeklapte vorm, beschikt de box nog steeds over handige zwenkwieltjes zodat je het eenvoudig uit het zicht rijdt en de ruimte in de kamer weer kunt opeisen. De bodemplaat zelf is gestoffeerd met schuim en geplastificeerd zodat het eenvoudig is schoon te maken.

Opvouwbare kinderbox bestellen

Bestel je een van de Geuther opvouwbare kinderboxen voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag. Aangezien wij geen bezorgkosten rekenen voor bestellingen van 20 euro of meer, wordt de box ook gratis geleverd. Wil je de box eens in het echt komen bewonderen en zelf ervaren hoe eenvoudig het in te klappen is? Kom dan vooral naar 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader