box, baby box, box baby

Happy Baby boxen

Happy Baby boxen zien er heel stijlvol uit en passen in ieder interieur. De meeste Happy Baby boxen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Vrijwel elke Happy Baby babybox is witgelakt. Soms staat een Happy Baby babybox op wieltjes, wat het verplaatsen van de box extra gemakkelijk maakt. Hieronder lees je meer over de stijl en het gemak van Happy Baby boxen. Lees meer...

Happy Baby baby box met verstelbare hoogte

De bodem van een Happy Baby babybox is meestal verstelbaar in meerdere hoogtes. Zo kun je de box gebruiken in verschillende leeftijdsfases van je kindje. In de eerste periode na de geboorte zet je de bodem vrij hoog, zodat je gemakkelijk je kindje in de box kunt leggen. Is je kindje ouder en kan het al rechtop staan, dan zet je de bodem in de laagste stand. Je kindje klimt dan tenminste niet zomaar uit de Happy Baby babybox.

Happy Baby babybox met lade

In veel gevallen kun je kiezen of je een Happy Baby babybox met of zonder lade wilt. Een lade is handig om bijvoorbeeld rondslingerend speelgoed in op te bergen. Daarnaast ziet een lade in een Happy Baby baby box er ook gewoon heel leuk uit. Soms staat er op de lade een tekst als “Opgeruimd staat netjes”. Over het algemeen zijn de lades van Happy Baby boxen voorzien van ladegeleiders. Meer gedetailleerde informatie over de lades, bijvoorbeeld over de diepte van de lade, vind je in de productbeschrijvingen. De Happy Baby baby box van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online van Babypark.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over een bezorgafspraak. Meestal is het mogelijk om de Happy Baby baby box niet alleen te bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Happy Baby Mejor Box Met Lade

  De Happy Baby Mejor Box Met Lade is voorzien van een bodem welke verstelbaar is in 3 standen. De degelijke box is gemaakt van grenen en is voorzien van een ruime opberglade. Ideaal voor het speelgoed!
  268,-
 • Quick view

  Happy Baby Bolero Madera Box Zwart / Hout

  De Happy Baby Bolero Madera Box Zwart / Hout is een kwalitatieve box in een industriële look. Aan de zijkant bevinden er smalle ronde spijlen met een brede omlijsting daar om heen.

  424,-

  389,-

 • Quick view

  Happy Baby Zonder Bijtelling Box Met Lade

  De Happy Baby Zonder Bijtelling Box Met Lade is voorzien van een handige en ruime opberglade met opvallende, strakke handgrepen. De box heeft een verstelbare bodem en staat op wieltjes zodat verplaatsen geen moeite kost.
  394,-
 • Quick view

  Happy Baby 2e Kamer Box Met Lade Wit

  De Happy Baby 2e Kamer Box Met Lade heeft een verstelbare bodem (2 standen) en is voorzien van een ruime (opberg)lade. Zo’n lade is erg praktisch want hier kun je veel speelgoed van je kindje in kwijt.

  359,-

  349,-

 • Quick view

  Happy Baby Bolero Negro Box Zwart

  De Happy Baby Bolero Negro Box Zwart is een kwalitatieve box in een industriële look. Aan de zijkant bevinden er smalle ronde spijlen met een brede omlijsting daar om heen.

  434,-

  389,-

5 Resultaten
Trustpilot