Kleine box

Een box is een veilige plek voor je kindje om de wereld te verkennen hoewel het in de eerste maanden natuurlijk vooral de binnenkant van de ogen verkent. Door het plaatsen van een boxkleed, al dan niet in combinatie met een boxmatras, maak je het slapen in die eerste maanden heerlijk comfortabel. In een later stadium kan de box gebruikt worden om in te spelen. Wanneer het kan zitten en zich kan gaan optrekken aan de spijlen, kun je de bodem op de laagste stand zetten. Door het in dezelfde ruimte te zetten waar jij de meeste tijd doorbrengt (zoals de woonkamer) is jouw kindje altijd dichtbij. Heb je weinig ruimte of wil je de box ook mee kunnen nemen buitenshuis dan is een baby box in klein formaat handig. Bij Babypark hebben we verschillende kleine babyboxen beschikbaar.

Lees meer...

Assortiment kleine box baby

Voor een baby box dat als klein pakketje mee te nemen is naar bijvoorbeeld een oppas, kies je voor een opklapbaar model. Dit is ook handig wanneer je de box een enkele keer gebruikt en het verder eenvoudig wilt kunnen opbergen. Ook voor een oppas zelf zoals de opa en oma is het handig om een kleine box in huis te hebben wanneer het kleinkind op bezoek komt. We hebben ook een extreem lichte en compacte reisbox die ideaal is mee te nemen in de meegeleverde opbergtas. Voor de meeste gangbare boxen geldt dat ze gemaakt zijn van hout en over een te verstellen bodem beschikken. We hebben bij Babypark een groot aanbod aan merken en kleuren voor een kleine box voor jouw baby. Je kunt ze ook met eigen ogen komen bewonderen in een van onze megastores.

Kleine babybox kopen

Bestel je liever jouw kleine box online zodat je het dezelfde dag al in huis hebt? Ga dan naar onze webshop en plaats je bestelling voor 23:59 uur zodat we het nog dezelfde dag kunnen opsturen. We verzenden de box gratis aangezien we geen verzendkosten rekenen voor bestellingen vanaf 20 euro.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Lynn Box Zwart / Naturel

  De Bopita Lynn Box Zwart / Naturel heeft dankzij de subtiele schuine poten een Scandinavische uitstraling. De bodem van de box is verstelbaar in hoogte. Leuk te combineren met andere producten van Bopita.

  275,-

  249,-

 • Quick view

  Europe Baby Liam Box Metaal

  De Europe Baby Liam Box Metaal is gemaakt van stevig metaal en uitgevoerd met stijlvolle, ronde spijlen. Door dit neutrale design past deze box in ieder interieur. De bodem is verstelbaar in 2 standen.

  199,-

  179,-

 • Quick view

  Puck Inklapbare Box Met Wieltjes Wit

  De Puck Inklapbare Box Met Wieltjes Wit is een handige box met een verstelbare bodem die in te klappen is tot een compact pakket. Dankzij de wieltjes is de box zowel in als uitgeklapt moeiteloos te verplaatsen.

  143,-

  129,99

 • Quick view

  Puck Inklapbare Box Met Pootjes Wit / Naturel

  De Puck Inklapbare Box Met Pootjes Wit / Naturel is een box met een verstelbare bodem die in te klappen is tot een compact pakket. Verder is de box geschikt tot en met 24 maanden en heeft een draaggewicht van 15 kg.

  143,-

  129,99

 • Quick view

  Europe Baby Felix II Box

  De Europe Baby Felix II Box is gemaakt van massief beukenhout en uitgevoerd met stijlvolle, smalle ronde spijlen. Door dit neutrale design past deze box in ieder interieur. De box is verstelbaar in 2 standen.
 • Quick view

  Europe Baby Robin II Box Met Lade

  De Europe Baby Robin II Box Met Lade is een echte aanvulling op je interieur. De Robin II box heeft een strak design en is voorzien van een handige (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.
 • Quick view

  Europe Baby Mees Box Met Lade Mat

  De Europe Baby Mees Box Met Lade Mat is een echte aanvulling op je interieur. De Mees box heeft een strak design en is voorzien van een handige (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.

  296,-

  294,95

 • Quick view

  Europe Baby Robin II Box

  De Europe Baby Robin II Box heeft een verstelbare bodem en is gemaakt van massief beukenhout. Dat betekent dat de box van degelijke kwaliteit is. De Robin II box heeft ronde spijlen en een strak design.
 • Quick view

  Europe Baby Casper Box

  De Europe Baby Casper Box is een degelijke box van hoogwaardig materiaal. De strakke lijnen en mooie afwerking zorgen ervoor dat de box perfect is te combineren bij vrijwel ieder interieur.
  169,99
 • Quick view

  Europe Baby Casper Box Met Lade

  De Casper Box Met Lade is een degelijke en hoogwaardige box met een ruime opberglade. De strakke lijnen en mooie afwerking zorgen ervoor dat de box perfect is te combineren met vrijwel ieder interieur.
 • Quick view

  Europe Baby Arike II Box

  In de Europe Baby Arike II Box kan je kindje ongestoord spelen en rusten. De box is voorzien van handige wieltjes waardoor je de box gemakkelijk kunt verplaatsen. De box is verstelbaar in 2 standen.
 • Quick view

  Europe Baby Evy Box

  De Europe Baby Evy Box heeft een verstelbare bodem en is gemaakt van massief beukenhout. Dat betekent dat de box van degelijke kwaliteit is. De Europe Baby Evy Box heeft ronde spijlen en een strak design.
  199,99
 • Quick view

  Europe Baby Mees Box Met Rieten Lade Mat

  De Europe Baby Mees Box Met Rieten Lade Mat is een echte aanvulling op je interieur. De Mees box heeft een strak design en is voorzien van een handige rieten (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.
  319,95
 • Quick view

  Bopita Lynn Box Wit / Naturel

  De Bopita Lynn Box Wit / Naturel is een mooie en kwalitatieve box in een Scandinavische uitstraling. De bodem hiervan is verstelbaar in hoogte waardoor het extra veiligheid biedt. Gemaakt van beuken en MDF-materiaal.

  265,-

  239,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Box Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Box Wit / Naturel is een mooie en kwalitatieve box in een Scandinavische uitstraling. De bodem hiervan is verstelbaar in hoogte waardoor het extra veiligheid biedt. Gemaakt van beuken en MDF-materiaal.

  385,-

  349,-

15 Resultaten
Trustpilot