Houten box van Puck

Een houten box van Puck heeft een stijlvol design en is meestal gemaakt van massief hout. Vaak is de boxbodem in meerdere posities verstelbaar. Is je kindje nog klein, dan kun je de bodem het beste in de hoogste positie zetten. Je hoeft dan niet zo diep te bukken om je kindje uit de box te halen. Is je kindje wat groter, dan bestaat het gevaar dat je kindje uit de box kan klimmen. Het is dan beter om de bodem in de laatste positie te zetten.

Lees meer...

Houten box van Puck op wieltjes

Een houten Puck box op wieltjes is gemakkelijk verplaatsbaar. In sommige gevallen is zo’n box daarnaast ook in te klappen. Dit maakt deze Puck box van hout ideaal voor gebruik in een kleine ruimte. Gebruik je de box niet, dan rijd je deze naar een andere ruimte of klapt deze in. Een houten box van Puck op wieltjes is meestal gemaakt van massief hout. Veel houten boxen van Puck op wieltjes zijn verkrijgbaar in meerdere tinten.

Over Puck

Naast kinderboxen, verkopen wij onder meer kinderstoelen, kinderwagens, autostoelen, traphekjes en matrassen van Puck. Al deze artikelen hebben geen onnodige functies waar je toch niets aan hebt. Hierdoor zijn Puck artikelen scherp geprijsd. Verder zijn de meubels, accessoires en kinderwagens heel gebruiksvriendelijk. Puck kinderwagens zijn van alle gemakken voorzien. Deze kinderwagens zijn gemakkelijk met één hand te bedienen en kunnen aangepast worden aan de wensen van jou en je kindje. Van Puck zijn soms buggy’s verkrijgbaar die te verstellen zijn tot tweelingbuggy. Een Puck box van hout en andere Puck artikelen zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw houten Puck box zo snel mogelijk bij je huisbezorgd wordt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Puck Inklapbare Box Met Wieltjes Wit

  De Puck Inklapbare Box Met Wieltjes Wit is een handige box met een verstelbare bodem die in te klappen is tot een compact pakket. Dankzij de wieltjes is de box zowel in als uitgeklapt moeiteloos te verplaatsen.

  143,-

  129,99

 • Quick view

  Puck Inklapbare Box Met Pootjes Wit / Naturel

  De Puck Inklapbare Box Met Pootjes Wit / Naturel is een box met een verstelbare bodem die in te klappen is tot een compact pakket. Verder is de box geschikt tot en met 24 maanden en heeft een draaggewicht van 15 kg.

  143,-

  129,99

 • Quick view

  Puck Joep Inklapbare Box

  De stijlvolle Puck Joep Inklapbare Box is een handige box met een verstelbare bodem die in te klappen is tot een compact pakket. Dankzij de wieltjes is de box zowel in als uitgeklapt moeiteloos te verplaatsen.

  126,-

  114,99

3 Resultaten