Houten loopfiets

Bij Babypark kun je ook loopfietsen van hout kopen. Deze schitterende degelijke fietsen zijn een lust voor het oog en leren je kindje motorische vaardigheden en helpen bij het leren lopen. Wij hebben verschillende modellen voor zowel binnenshuis en buitenshuis of beiden. Voor binnenshuis hebben een mooie driewielige scooter die door de rubberen wieltjes geen krassen maakt op de vloer binnen. Een bijkomend voordeel is ook dat jouw kindje geruisloos voorbij suist. Maar ook voor buiten zijn er schitterende loopfietsen van hout te krijgen. De meeste fietsen zijn vanaf 2 jaar te gebruiken maar sommige fietsjes zijn al geschikt wanneer jouw kindje 1 jaar is. Een aantal modellen biedt ook een verstelbaar zadel zodat ze op de groei zijn aan te passen. Wij hebben een loopfietsje van hout van verschillende A-merken zoals Little Dutch en Janod. Bekijk ons assortiment en bestel uit de webshop.

Lees meer...

Assortiment houten loopfiets

Zo hebben we een loopfiets van hout met retro-look alsof jouw kindje op een Italiaanse scooter rijdt. Doordat de banden met lucht zijn gevuld, rijdt het ook heel comfortabel. De houtenfietsjes zijn een lust voor het oog. Ook als er niet op wordt gereden, vormt het alsnog een eye-catcher waar het ook staat geparkeerd. Wij hebben fietsjes in verschillende mooie kleuren beschikbaar. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig jouw houten fietsje online.

Bestellen loopfiets hout

Wanneer je het loopfietsje van hout voor 20:00 uur bestelt, wordt het nog dezelfde dag geleverd. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis thuisbezorgd, dus je betaalt enkel de prijs van het fietsje. En aangezien wij met de laagsteprijsgarantie werken, betaal je daar nooit teveel voor. Wil je onze collectie houten loopfietsen eens met eigen ogen komen bewonderen dan kun je terecht in een van onze 10 megastores. Je vindt ze verspreid door heel Nederland. De adressen en openingstijden vind je op onze website.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets

  Deze Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek van je kindje. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  114,95

  78,71

 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

 • Quick view

  Sebra Scooter Grey

  De Sebra Scooter Grey is ideaal dankzij de rubberen banden kan je kindje binnen rijden zonder dat er krassen op de grond ontstaan. Deze scooter is gemaakt van beukenhout en biedt jouw kindje veel speelplezier.

  169,95

  149,95

 • Quick view

  Janod Scooter Mint

  Houten scooter met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte.

  97,50

  78,95

4 Resultaten