Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babybox inklapbaar

De box is de ideale plek voor jouw kleine om ongestoord de wereld te ontdekken en de eerste stapjes te nemen door zich op te trekken aan de spijlen. In het gemiddelde Nederlandse huis is ruimte echter vrij schaars. Daarom neemt een box in veel gevallen meteen een hap uit de beschikbare ruimte van de kamer waarin het staat. In dat geval is een box die inklapbaar is natuurlijk een uitkomst. Bij Babypark kun je in ons ruime assortiment ook dergelijke inklapbare boxen terugvinden. Bekijk het aanbod in onze overzichtelijke webshop.

Lees meer...

Box inklapbaar assortiment

In onze assortiment vind je de Geuther Box Lucilee inklapbare box. De bodem van deze box is gestoffeerd maar eenvoudig schoon te maken. Door de bodem eruit te halen is het tevens eenvoudig om de box door middel van de inklapbare zijden in te laten klappen. Doordat de box ook vier zwenkwieltjes heeft wanneer het is ingeklapt, kun je het eenvoudig uit het zicht rijden. Ideaal voor wanneer je de box niet elke dag nodig hebt. Ook ideaal voor bij de oppas, zo kunnen bijvoorbeeld de opa’s en oma’s snel de box tevoorschijn toveren wanneer de kleinkinderen langs komen. Je kunt het ook eenvoudig meenemen naar de oppas omdat de box in ingeklapte modus in bijna elke kofferbak van iedere auto past. Het gelakte beukenhout van de inklapbare babybox doet het goed in elk interieur.

Inklapbare babybox bestellen

Kies ook voor het gemak van een babybox die inklapbaar is en bespaar zo veel ruimte in jouw woning. De bodem van de inklapbare boxen uit ons assortiment zijn verstelbaar in twee standen zodat je ze op de groei kunt gebruiken. Je bestelt de boxen eenvoudig vanuit onze webshop. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verzonden dus betaal je geen verzendkosten voor de inklapbare box. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Ophalen in onze megastores is uiteraard ook een optie.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Puck Inklapbare Box
    119,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader