Inklapbare box van Geuther

Een inklapbare box van Geuther is ideaal als je de box maar af en toe gebruikt of als je maar een kleine ruimte tot je beschikking hebt. Inklapbare Geuther boxen bieden je verder alles wat een niet-inklapbare box je ook te bieden heeft. De meeste inklapbare Geuther boxen hebben een verstelbare bodem. Vaak zijn deze boxen gemaakt van massief beukenhout.

Lees meer...

Inklapbare Geuther box op wieltjes

Soms staat een inklapbare Geuther box op wieltjes. Dat maakt het gemakkelijk om de box even naar een andere hoek van de kamer te verplaatsen. Een inklapbare Geuther box op wieltjes is van alle gemakken voorzien en is dan ook zeker aan te raden. Op deze pagina tref je ons complete assortiment inklapbare Geuther boxen aan.

Over Geuther

Het bedrijf Geuther maakt al kindermeubels sinds 1881. Veiligheid is de eerste prioriteit voor Geuther. Kindermeubels moeten volledig betrouwbaar zijn, vindt het bedrijf. Geuther gebruikt duurzame materialen met respect voor mens en milieu. Hierbij streeft Geuther altijd naar een goede kwaliteit. Verder moeten meubels ook voldoen aan de behoefte van de gebruiker. Meubels moeten ook mooi zijn. Ook dat is een belangrijk doel van Geuther. Als je leefwereld omringd is door mooie voorwerpen, heeft dat hoe dan ook invloed. Jouw gewenste box van Geuther of andere meubels van Geuther bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een levermoment af te spreken. Meestal is het mogelijk om de meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook tegen een geringe vergoeding door één van onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je de meubels wilt laten monteren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Geuther Lucilee Inklapbare Box

    De Geuther Lucilee Inklapbare Box Blank is inklapbaar en hierdoor ruimtebesparend. Ideaal wanneer je de box niet dagelijks gebruikt! De box is eenvoudig in te klappen en moeiteloos te verplaatsen dankzij de wieltjes.
    144,99
1 Resultaten