Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Elodie Details kinderwagen deken

Mooi, functioneel en duurzaam. Dat zijn drie belangrijke kenmerken van Elodie Details kinderwagen dekens. Vrijwel elke kinderwagen deken van Elodie Details is gemaakt van katoen. Sommige dekentjes zijn effen, terwijl andere bedrukt zijn met fraaie, eigentijdse prints. Tussen ons aanbod kinderwagen dekens van Elodie Details vind je vast het dekentje dat perfect past bij jouw kinderwagen!

Lees meer...

Het comfort van Elodie Details kinderwagen dekens

Een Elodie Details kinderwagen deken en voelt daarnaast ook heel comfortabel aan. Het gebruikte textiel is met zorg uitgekozen. De meeste Elodie Details kinderwagen dekens zijn gemaakt van katoen dat lekker zacht aanvoelt. Katoen laat goed lucht door en is meestal ook goed uit te wassen in de wasmachine.

Over Elodie Details

Elodie Details is een Zweeds merk van met name textielproducten voor baby’s en kleine kinderen. Het merk werd in 2005 opgericht door door Linda Sätterström, niet lang nadat ze moeder was geworden. Het merk Elodie Details werd vernoemd naar haar dochtertje, Elodie. Sätterström wilde alledaagse babyproducten maken die tegelijkertijd ook hoogwaardige modeaccessoires zijn. Daarbij had ze veel aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid. Het was de bedoeling dat elk product lang mee kon gaan. Hiermee wilde Sätterström duurzaamheid aanmoedigen. Inmiddels is het assortiment van Elodie Details nog verder uitgebreid. De producten worden over de hele wereld verkocht, in maar liefst 45 landen op vijf continenten. Een kinderwagen deken van Elodie Details bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij jouw bestelling meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
  • Elodie Details Cellular Deken
    Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader