14 Resultaten
 • Quick view UPPAbaby Vista Kinderwagen

  UPPAbaby Vista Kinderwagen

  Beperkte voorraad
  999,-
 • Quick view UPPAbaby Vista Reiswieg

  UPPAbaby Reiswieg

  Beperkte voorraad
  265,-
 • Quick view UPPAbaby Vista Tweede Zitje

  UPPAbaby Vista Tweede Zitje

  Beperkte voorraad
  265,-
 • Quick view UPPAbaby Vista Reiswieg Standaard

  UPPAbaby Reiswieg Standaard

  Niet op voorraad
  150,-
 • Quick view UPPAbaby Ganoosh Voetenzak

  UPPAbaby Ganoosh Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  135,-
14 Resultaten

UPPAbaby Vista

 

Vervoer je kindje in een comfortabele en mooie UPPAbaby Vista Kinderwagen. Deze kinderwagen heeft een verstelbaar zitje, een verstelbare duwbeugel, een handige voetrem en een ideaal opklapsysteem. Niet alleen de wagen zelf, maar ook de reiswieg is opvouwbaar. Lees hieronder wat de UPPAbaby Vista allemaal kan.

 

Voor één of twee kinderen

In een UPPAbaby Vista vervoer je één of twee kinderen. Een kinderwagen voor één kindje zet je gemakkelijk om tot een wagen voor twee kinderen. Soms moet je hiervoor een extra zitje aanschaffen. Lees voor meer informatie hierover de beschrijvingen bij de producten.

 

Comfort en gebruiksgemak

Het comfortabele zitje van de UPPAbaby Vista verstel je gemakkelijk in één van de verschillende posities. Dankzij de extra grote zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon. Voor jou, als bestuurder van de wagen, is de verstelbare duwbeugel heel fijn. Je kunt de duwbeugel aanpassen aan je eigen lengte. Verder heb je veel gemak van de grote boodschappenmand. Voor nog meer informatie verwijzen wij je naar de gedetailleerde productbeschrijving van de UPPAbaby Vista.