kinderwagen, kinderwagens

Qute kinderwagens

De reiswieg van sommige Qute kinderwagens is om te ritsen naar een zitje. Dat maakt zo’n Qute kinderwagen heel praktisch. Een ander pluspunt van een Qute kinderwagen is het ingebouwde meerijdplankje. Een meerijdplankje is ideaal als een ouder broertje of zusje af en toe met de kinderwagen mee wil rijden. Broer of zus kan dan gewoon even meeliften door op het meerijdplankje te staan.

Lees meer...

Andere pluspunten van een Qute kinderwagen

Een Qute kinderwagen is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt in veel gevallen op zowel verhard als op onverhard terrein rijden met een kinderwagen van Qute. Aan de voorkant zitten zwenkwielen, zodat je heel soepel bochten kunt nemen. Je kunt deze wielen ook vastzetten als je bijvoorbeeld over onverhard terrein gaat rijden. De duwbeugel van de meeste Qute kinderwagens is in hoogte verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat je, ongeacht je lengte, meestal heel comfortabel achter de wagen kunt lopen. Ook is de rugleuning van Qute kinderwagens vaak in verschillende posities te zetten. Bekijk voor meer specifieke informatie de uitgebreide productbeschrijving bij de kinderwagen van Qute die je op het oog hebt.

Over Qute

Qute kinderwagens passen helemaal binnen de doelstellingen van Qute. Alle producten van Qute hebben een modern design. Ze zijn gemaakt van uitstekende materialen. De ontwerpers besteden veel aandacht aan het materiaal. Verder zijn Qute producten altijd heel betaalbaar. De ontwerpers houden altijd voor ogen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed moet zijn. Bestel vandaag nog een functionele Qute kinderwagen via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie. Dit betekent dat je niet teveel betaalt voor een Qute kinderwagen. Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje zo snel mogelijk van de buggy kunnen genieten. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de kinderwagen van Qute zo snel mogelijk in huis hebt!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Qute Q-Cruiser 2.0 Kinderwagen 2-in-1

    De Qute Q-Cruiser 2.0 Kinderwagen 2-in-1 is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 22 kg. De kinderwagen wordt met een bijpassende voetenzak geleverd zodat je kindje op temperatuur blijft.

    799,-

    539,-

1 Resultaten
Trustpilot