Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Logeermatras

Wanneer jouw kindje een vriendje of vriendinnetje te logeren krijgt dan is het natuurlijk handig om daar een logeermatras voor te hebben. Bij Babypark hebben we daarvoor ook verschillende opties zodat je in no time een slaapplek hebt gecreëerd. Voor de allerjongste logés hebben we ook een logeermatras voor de baby. Je bestelt het eenvoudig via de webshop van Babypark.

Lees meer...

Assortiment logeermatrassen

Zo hebben we bij Babypark voordelige logeermatrassen van polyether en een dikte van 10cm die prima dienst kunnen doen als logeermatras of vakantiematras (niet geschikt voor intensief gebruik). Voor kinderen met een huidprobleem of allergie hebben we ook een onderscheiden matras dat daar uitkomst voor biedt. Het voorkomt dat het kindje dezelfde lucht weer inademt. Het logeermatras voor de baby werkt mogelijk ook preventief tegen afplatting van het achterhoofd. Dat komt door de baby logeermatras tijk dat zich om het achterhoofd spant. Het matras bestaat uit verschillende onderdelen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Zo kun je het matras ook eenvoudig meenemen op de logeerpartij van jouw kindje zodat het daar ook van een gezonde nachtrust kan genieten. Het weeg in totaal nog geen 4kg en neemt weinig ruimte in beslag zodat je het eenvoudig opbergt wanneer je het niet nodig hebt.

Bestellen baby logeermatras

Heb je op korte termijn een logeermatras nodig? Wanneer het matras op voorraad is en je bestelt het voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. In dat geval heb je het meestal de volgende dag al in huis. En verzending is gratis voor alle bestellingen van 20 euro en meer. Door onze laagsteprijsgarantie weet je ook zeker dat je nooit teveel betaalt dus kun je met een gerust hart de bestelling plaatsen. Heb je het matras vandaag nog nodig dan kun je het ook in een van onze 10 megastores komen halen. Je vindt de adressen en openingstijden op de website.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader