Basicline loopstoel

Met een Basicline loopstoel vergroot je de (belevings)wereld van je kindje. Je kindje kan zich namelijk veel gemakkelijker en sneller verplaatsen. Bovendien zijn de Basicline loopstoelen voorzien van allerlei leuke speeltjes die de ontwikkeling van je kindje stimuleren. Op deze pagina vind je ons assortiment. In de uitgebreide productbeschrijving lees je meer informatie.

Lees meer...

Een Basicline loopstoel, het perfecte verjaardagscadeau!

Maak je (klein)kind, buurjongen of nichtje blij met een Basicline loopstoel. De loopstoelen zijn verkrijgbaar in stoere jongens- of lieve meiden uitvoeringen en in verschillende modellen. Kijk eens rond in het assortiment en laat je verassen over de originele modellen en de schappelijke prijzen. De loopstoelen zijn geschik voor kinderen van ongeveer 6 maanden tot 3 jaar.

Loopstoel online bestellen

Een Basicline loopstoel kun je gemakkelijk online bestellen. Hiervoor hoef je dus niet naar één van onze megastores te komen, al ben je daar natuurlijk ook van harte welkom! Je vindt op onze website veel productinformatie. Zo kun je eenvoudig zien welke Basicline loopstoel het beste aansluit bij jouw wensen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Loopstoel Lily Play Blue

    De Basicline Lily Play Loopstoel over een elektronisch speelblad met allerlei leuke speeltjes en melodieën. De loopstoel heeft 4 zwenkwieltjes en is voorzien van een anti-kantelsysteem.

    39,99

    34,99

1 Resultaten