Loopmotors

Wil je voor jouw kindje een loop motor aanschaffen? Bij Babypark hebben we vele verschillende loopfietsen en ook een loopfiets in motor uitvoering. Wij voeren enkel A-merken dus de loopfietsjes zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw kindje jarenlang plezier zal beleven van zijn of haar loopfiets. Doordat ons team van prijsmeters overal de prijzen controleert, hebben we altijd de beste aanbiedingen. Daarom bieden we op ons assortiment ook de laagsteprijsgarantie aan. Bezoek onze webshop en zie onze mooie fietsjes.

Lees meer...

Loopmotor bestellen

Zowel de loopmotor als de loopfietsen worden gratis bezorgd aangezien de bestelwaarde boven de 20 euro ligt. Bestel je het fietsje vandaag voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag. Voor een proefritje voor jouw kindje kun je altijd terecht in een van onze megastores. Wij hebben er 10 verspreid door heel het land. De adresgegeven vind je op onze website.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Little Dutch Houten Loopscooter

    Scoor deze stoere Little Dutch Houten Loopscooter, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de scooter er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

    89,95

    79,99

1 Resultaten
Trustpilot