Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Plankje kinderwagen

Een kinderwagen zitplankje is ideaal wanneer je ook met de grote broer of zus op pad bent en die even wil uitrusten van het lopen of wanneer het lopen naar jouw oordeel toch iets te langzaam gaat. Daarnaast is het ook prettig in drukke situaties waarbij je je kind sneller uit het oog kunt verliezen. Door hem of haar op het kinderwagen plankje te plaatsen is hij/zij te allen tijde in het zicht. Handig en veilig bij het oversteken of bezoek aan een markt of andere gelegenheid met veel mensen. Breid jouw kinderwagen ook uit met een praktisch kinderwagen zitplankje. Door onze laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Lees meer...

Kinderwagen plankje

Bij Babypark hebben vele verschillende meerijdplankjes beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld een meerijdplankje met zadel (afneembaar) waarop je kind zowel kan staan als zitten. De meeste plankjes en zitjes zijn eenvoudig aan de kinderwagen te bevestigen. Wanneer u vragen hebt over de bevestiging van het plankje voor jouw kinderwagen dan kun je ons ook bellen of vraag een van onze verkoopspecialisten in de megastore voor een demonstratie. 

Kinderwagen zitplankje online bestellen

Kies een kinderwagen plankje dat compatibel is met jouw kinderwagen en bestel voor 23:59 uur zodat we het dezelfde werkdag nog kunnen versturen. Je bent natuurlijk ook welkom in een van onze uitgebreide megastores waar je ons assortiment kunt bekijken en met jouw vragen bij onze verkoopspecialisten terecht kan. Wij hanteren ruime voorraden zodat je vaak dezelfde dag nog het gewenste plankje voor de kinderwagen mee naar huis kunt nemen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

19 producten

Populariteit
 • EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey
  Adviesprijs 0,-
 • EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black
  Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
Filteren

19 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader