Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ronde kinderboxen

Wil je voor jouw woning wel iets anders dan een rechthoekige of vierkante box? Kies dan voor een fraaie ronde kinderbox. Een ronde box is door de vorm al meteen een aanwinst voor elke kamer. Hoewel je hem minder eenvoudig in een hoek kunt wegstoppen kan het midden in de kamer wel praktisch zijn. Je stoot nooit tegen een hoek van de box. Vooral wanneer je andere kinderen hebt die al wel buiten de box spelen, kan dat een voordeel zijn. Door de ronde vorm ziet het er ook iets vriendelijker uit dan een box met rechte hoeken. En omdat het een opvallende vorm heeft, ontstijgt het ook het gebruiksdoel en wordt het meer een blikvanger. Ook bij Babypark kun je terecht voor ronde kinderboxen.

Lees meer...

Assortiment kinderbox rond

Kies bijvoorbeeld voor de Kidsriver Box Circa. Deze beukenhouten ronde kinderbox is voorzien van wieltjes. Zo is het eenvoudig te verplaatsen en zelfs buiten te zetten. Ook van Bopita hebben we een ronde box met een doorsnee van 95 cm. En ook de Bopito Box Rondo is van beukenhout en voorzien van wieltjes. De box is verkrijgbaar in wit, grijs en een combinatie van wit en natural waarbij de bovenste en onderste ring van de box een naturelle hout-look heeft. Dit geeft de box een wat warmere uitstraling dan wanneer het helemaal in het wit is. Voor welke ronde kinderbox je ook gaat, het is van een A-merk en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Ronde kinderbox bestellen

Jouw kinderbox rond bestel je bij Babypark tegen de beste prijs. Daar zorgt ons team van prijsmeters voor. Zij controleren de prijzen van andere winkels om er zeker van te zijn dat Babypark nog steeds de goedkoopste optie is. Daarom bieden we ook een laagsteprijsgarantie. Bestel je voor 20 euro of meer dan rekenen we tevens geen bezorgkosten. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we dezelfde dag nog.

Lees minder...
Filteren

1 product

  • Europe Baby Circa Ronde Box
    0,- 279,99
  • Filteren

    1 product

    Oval loader