Speelgoed box

Om jouw kindje in de box zoet te houden en zijn of haar zintuigen te prikkelen, hebben we bij Babypark ook een ruime keuze in baby speelgoed voor de box. Knuffels, muziekmobielen, bijtringen, knuffeldoekjes, rammelaars, puzzels; je vindt het allemaal in het ruime assortiment van Babypark.

Lees meer...

Assortiment baby box speelgoed

Voor een baby is alles nieuw en leerzaam, speelgoed voor de box kan daardoor op verschillende manieren de zintuigen prikkelen. Zo hebben we de stijlvolle Cam Cam bal die een aparte structuur heeft en waarin makkelijk geknepen kan worden. Uiteraard is er ook mee te gooien waarmee jouw kindje zijn/haar ruimtelijk inzicht bevordert. Door het belletje in de bal wordt ook het gehoor geprikkeld. Een eenvoudig stukje speelgoed dat toch erg leerzaam is en waar jouw kindje urenlang zoet mee kan zijn. De bal is gemaakt van 100% biologisch katoen en de vulling bestaat uit gerecycled polyester. Boxspiralen zijn ook altijd een goede manier om jouw kindje bezig te houden en zijn/haar zintuigen mee te prikkelen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Woezel en Pip boxspiraal met figuurtjes van uiteraard Woezel en Pip. Deze schattige boxspiraal bevestig je eenvoudig om de spijlen van een box of ledikant.

Naast deze boxspiraal hebben we uiteraard nog veel meer boxpsiralen maar ook nog veel meer ander baby speelgoed voor de box. Zelfs het boxkleed kan ingezet worden als een speelobject. Zo hebben we een leuk kleed van Snooze Baby dat voorzien is van leuke verschillende labeltjes waar jouw baby aan kan friemelen. Je ziet, het is allemaal teveel om op te noemen dus neem zelf een kijkje in onze webshop voor geschikt box speelgoed voor jouw baby of kom langs in een van onze 10 megastores.

Baby box speelgoed bestellen

Bestel jouw box speelgoed voor de baby eenvoudig via onze webshop. Voor bestellingen vanaf 20 euro rekenen we geen bezorgkosten. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Ons assortiment is niet alleen online te bezichtigen maar ook in een van onze 10 megastores. Bekijk de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Lama Muziekmobiel

  Met de Jollein Lama Muziekmobiel beleeft je kindje urenlang speelplezier. Ook zorgt de muziekmobiel voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Door de zwart/witte kleur past de muziekmobiel in vrijwel elk interieur.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Lama Babygym Toys

  Met de Jollein Lama Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij de drukknoopjes.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Indians Muziekmobiel

  Met de Jollein Indians Muziekmobiel beleeft je kindje urenlang speelplezier. Ook zorgt de muziekmobiel voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Door de zwart/witte kleur past de muziekmobiel in vrijwel elk interieur.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Knuffel Frog

  De Jollein Knuffel Frog is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Soft Knit Hippo Knuffel Creamy Peach

  Met de Jollein Soft Knit Hippo Knuffel Creamy Peach kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. De knuffel ziet er schattig uit en voelt zacht aan. Leuk om als cadeau weg te geven!
  14,95
 • Quick view

  Jollein Tiny Waffle Babygym Toys

  Met de Jollein Tiny Waffle Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij de drukknoopjes.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Safari Muziekmobiel

  Met de Jollein Safari Muziekmobiel beleeft je kindje urenlang speelplezier. Ook zorgt de muziekmobiel voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Lama Knuffel Off-white

  De Jollein Lama Knuffel Off-white is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  6,95
 • Quick view

  Jollein XL Lama Knuffel Off-white

  De Jollein XL Lama Knuffel Off-white is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Monster Knuffel Natural

  De Jollein Confetti Monster Knuffel Natural is van gebreid materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  4,95
 • Quick view

  Jollein Monkey Knuffel

  De Jollein Monkey Knuffel is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Lama Knuffel Grey

  De Jollein Lama Knuffel Grey is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  6,95
 • Quick view

  Jollein XL Lama Knuffel Grey

  De Jollein XL Lama Knuffel Grey is van gebreid, hoogwaardig materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Natural Knit Bear Knuffel

  De Jollein Natural Knit Bear Knuffel is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. De knuffel is gemaakt van zachte materialen zodat hij er heel schattig uit ziet en fijn is om mee te knuffelen.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Safari Babygym Toys

  Met de Jollein Safari Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van een vrolijke kleur en kan je gemakkelijk bevestigen aan de gym dankzij de drukknoopjes.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Natural Knit Bear Rammelaar Sand

  De Jollein Natural Knit Bear Rammelaar is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. De rammelaar is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen voor een schattige look.
  6,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Monster Knuffel Vintage Pink

  De Jollein Confetti Monster Knuffel Vintage Pink is van gebreid materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Monster Knuffel Stone Green

  De Jollein Confetti Monster Knuffel Stone Green is van gebreid materiaal en heeft een grappige uitstraling. De knuffel is ook leuk als kraamcadeautje.
  12,95
18 Resultaten