26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Nijntje Sparkle Knuffel 23 cm Gold

  Deze Nijntje Sparkle Knuffel 23 cm Gold is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Terry Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Terry Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Rammelaar

  Met de schattige Nijntje Green Knit Rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.
  4,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knuffel 32 cm

  Deze Nijntje Fun At Sea Knuffel 32 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Leopard

  Deze Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Leopard is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Zebra

  Deze Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Zebra is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Kiekeboe Knuffel 28 cm

  Deze Nijntje Green Knit Kiekeboe Knuffel 28 cm is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en is wasbaar in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Teddy Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Teddy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  19,95
 • Quick view

  Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Kiekeboe Knuffel 20 cm

  Deze Nijntje Fun At Sea Kiekeboe Knuffel 20 cm is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en is wasbaar in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Rammelaar Bal

  De schattige Nijntje Fun At Sea Rammelaar Bal helpt met de ontwikkeling van de hand- en oogcoördinatie van je kindje. Wanneer je kindje met de Fun At Sea rammelaar schudt, bewegen de balletjes in de ring.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Kiekeboe Knuffel Pink 28 cm

  Deze Nijntje Baby Rib Kiekeboe Knuffel Pink 28 cm is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Knuffel 32 cm

  Deze Nijntje Green Knit Knuffel 32 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Knuffel 60 cm

  Met deze schattige Nijntje Green Knit Knuffel 60 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  44,95

  39,95

 • Quick view

  Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm

  Deze Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook heel goed als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  21,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knuffel 20 cm

  Deze Nijntje Fun At Sea Knuffel 20 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Ringrammelaar

  De schattige Nijntje Fun At Sea Ringrammelaar is een leuk speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knuffel 60 cm

  Met deze schattige Nijntje Fun At Sea Knuffel 60 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel is gemaakt van hoogwaaardig materiaal wat zacht en comfortabel aanvoelt. Geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Muziekmobiel

  Met de Nijntje Green Knit Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.
  29,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Ringrammelaar

  De schattige Nijntje Green Knit Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Boxspiraal

  De Nijntje Green Knit Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan de box. De boxspiraal kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Boxspiraal Pink

  De Nijntje Baby Rib Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. De boxspiraal kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is wasbaar in de wasmachine.

  16,95

  15,49

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Knuffel 20 cm

  Deze Nijntje Green Knit Knuffel 20 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffeldoekje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Knuffeldoekje Pink is een lekker zacht doekje waarmee de baby heerlijk kan knuffelen. Aan het doekje zit een knuffel van Nijntje wat eenvoudig is vast te pakken. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine.
  10,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2