33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Roommate Lion Muziekmobiel

  Maak de Roommate Lion Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Leaf Muziekmobiel Green

  Maak de Roommate Leaf Muziekmobiel Green vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Bear Rag Doll

  De mooie Roommate Bear Rag Doll is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht is om mee te knuffelen. Ook kan deze mooie knuffel gebruikt worden als accessoire op de baby- of kinderkamer.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Leopard Muziekmobiel

  Maak de Roommate Leopard Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Bunny Muziekmobiel

  Maak de Roommate Bunny Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Butterfly Rag Doll

  De stijlvolle Roommate Butterfly Rag Doll is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is heerlijk zacht om mee te knuffelen. Ook kan deze mooie knuffel gebruikt worden als accessoire op de baby- of kinderkamer.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Fish Rammelaar

  Met de Roommate Fish Rammelaar kan je kindje knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en is ideaal voor kleine handjes. De stijlvolle rammelaar is geschikt vanaf de geboorte.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Crocodile Rag Doll

  De mooie Roommate Crocodile Rag Doll is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heerlijk zacht om mee te knuffelen. Ook kan deze mooie knuffel gebruikt worden als accessoire op de baby- of kinderkamer.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Star Fish Rammelaar

  Met de Roommate Star Fish Rammelaar kan je kindje knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en is ideaal voor kleine handjes. De stijlvolle rammelaar is geschikt vanaf de geboorte.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Baby Bugs Speelkleed

  Het stijlvolle Roommate Baby Bugs Speelkleed is een groot kleed waarop je kindje heerlijk kan ontdekken, spelen en kruipen. Op het kleed kan je kindje meerdere blaadjes en diertjes voelen en ontdekken.

  93,-

  74,40

 • Quick view

  Roommate Koala Muziekmobiel

  Maak de Roommate Koala Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Sea Life Mobiel

  Maak de Roommate Sea Life Mobiel vast aan de box of het ledikant. Aan het mobiel hangen verschillende vrolijke zeediertjes waar je kindje naar kan kijken. Het mobiel is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  40,-

  32,-

 • Quick view

  Roommate Tiger Muziekmobiel

  Maak de Roommate Tiger Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Bee Rag Doll

  De stijlvolle Roommate Bee Rag Doll is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is heerlijk zacht om mee te knuffelen. Ook kan deze mooie knuffel gebruikt worden als accessoire op de baby- of kinderkamer.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Bee Rammelaar

  Met de stijlvolle Roommate Bee Rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Peer Muziekmobiel

  Maak de Roommate Peer Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Star Muziekmobiel

  Maak deze vrolijke Roommate Star Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Trek aan het koordje en laat je kindje genieten van het muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Speelkleed

  Op dit Roommate Speelkleed kan je kindje zich uren vermaken! Het vrolijke speelkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het kleed kan aan beide kanten gebruikt worden.
 • Quick view

  Roommate Pineapple Muziekmobiel Oranje

  Maak de Roommate Pineapple Muziekmobiel Oranje vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Elephant Rag Doll

  De mooie Roommate Elephany Rag Doll is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heerlijk zacht om mee te knuffelen. Ook kan deze mooie knuffel gebruikt worden als accessoire op de baby- of kinderkamer.

  17,-

  13,60

 • Quick view

  Roommate Little Elephant Grey

  De mooie Roommate Little Elephant Grey is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heerlijk zacht om mee te knuffelen. Ook kan deze mooie knuffel gebruikt worden als accessoire op de baby- of kinderkamer.

  40,-

  32,-

 • Quick view

  Roommate Drop Muziekmobiel

  Maak deze vrolijke Roommate Drop Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Trek aan het koordje en laat je kindje genieten van het muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Roommate Little Elephant Anthracite

  De mooie Roommate Little Elephant Anthracite is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heerlijk zacht om mee te knuffelen. Ook kan deze mooie knuffel gebruikt worden als accessoire op de baby- of kinderkamer.

  40,-

  32,-

 • Quick view

  Roommate Traffic Jam Speelkleed

  Op dit Roommate Traffic Jam Speelkleed kan je kindje heerlijk met autootjes spelen. Het speelkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Aan beide kanten kan het speelkleed gebruikt worden.

  67,-

  53,60

33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot