11 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Dalmatine Dog Kussen

  Met de schattige Smallstuff Dalmatine Dog Kussen kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Hippo Knuffel

  De Stijlvolle Smallstuff Knitted Hippo Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
 • Quick view

  Smallstuff Knuffelpop Olivia

  De Smallstuff Knuffelpop Olivia is een schattige knuffel die zacht aanvoelt. De pop is gemakkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  49,95

  39,96

 • Quick view

  Smallstuff Rabbit Knuffel Powder / Gold

  De Smallstuff Rabbit Knuffel Powder / Gold is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  44,95

  35,96

 • Quick view

  Smallstuff Dragon Activiteitenknuffel Green

  Met de stijlvolle Smallstuff Dragon Activiteitenknuffel Green kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Smallstuff Knuffelpop Tallulah

  De Smallstuff Knuffelpop Tallulah is een schattige knuffel die zacht aanvoelt. De pop is gemakkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  49,95

  39,96

 • Quick view

  Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Petrol / Grey

  Met de Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Petrol / Grey kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  37,95

  30,36

 • Quick view

  Smallstuff Knuffelpop Charlie

  De Smallstuff Knuffelpop Charlie is een schattige knuffel die zacht aanvoelt. De pop is gemakkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  49,95

  39,96

 • Quick view

  Smallstuff Teddy Activiteitenknuffel Cobalt

  Met de stijlvolle Smallstuff Teddy Activiteitenknuffel Cobalt kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Smallstuff Ballerina Activiteitenknuffel Peach / Gold

  Met de Smallstuff Ballerina Activiteitenknuffel Peach / Gold kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Peach / Powder

  Met de Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel Peach / Powder kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  37,95

  30,36

11 Resultaten
Trustpilot