Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Speelgoed & Cadeaus

Speelgoed & cadeaus

In iedere fase staat je kindje weer voor nieuwe uitdagingen. Voor de allerkleinsten hebben wij onder meer knuffeldoekjes en speendoekjes van fijne, zachte materialen in ons assortiment. Aan sommige knuffeldoekjes zitten extra veel merkjes. De meeste baby’s vinden het heerlijk om hier aan te friemelen en deze in hun mond te stoppen. Voor de allerkleinsten is ook een muziekmobiel voor in de box heel erg leuk. Oudere kindjes maak je blij met knuffels, badspeeltjes, trekfiguurtjes, puzzels en noem maar op. In ons assortiment vind je deze allemaal terug. Hier vind je ook vrolijke en sfeervolle feestartikelen. Op al het moois op deze pagina raak je niet snel uitgekeken!

Lees meer...

Baby speelgoed en speelkleden

Vanaf de leeftijd van zes maanden kan je kindje al veel dingen vastpakken en gaat het steeds meer op ontdekkingstocht. Veel baby speelgoed vanaf die leeftijd kan geluiden maken en is gemaakt van verschillende materialen die allemaal anders aanvoelen. De felle kleuren van veel baby speeltjes zullen je kleintje erg aanspreken. Wij verkopen ook veel houten speelgoed voor je baby. Heeft je kindje last van doorkomende tandjes? Koop dan een bijtring waarop je kindje kan bijten. Dit verlicht de pijn. Het is fijn om je kindje te laten spelen op een comfortabel speelkleed. In ons assortiment vind je zowel een eenvoudig speelkleed als een kleed met een speelboog.

Accessoires, geschenksets en leuke hebbedingetjes

Ons assortiment feestartikelen is heel divers. Wij verkopen ballonnen en slingers die je achter je raam kunt hangen na de geboorte van je zoon of achter. Vaak verkopen wij ook bordjes, prikkers en andere spulletjes voor een kraamfeest. Daarnaast verkopen wij ook slingers die je kunt gebruiken voor de verjaardag van je kindje. Zelfs voor feestartikelen voor een gender reveal party en een baby shower kun je bij ons terecht. Ben je op zoek naar andere accessoires, zoals een geschenkset als kraamcadeau of leuke haarspeldjes en haarbandjes voor je kleine meisje? Deze vind je ook op onze pagina. Al deze items zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis!

Lees minder...
 1. Speelgoed

  Speelgoed

  3205 Products
 2. Houten Speelgoed

  Houten Speelgoed

  661 Products
 3. Opbergmanden & Speelgoedkisten
 4. Baby Speelgoed

  Baby Speelgoed

  412 Products
 5. Baby Projectors

  Baby Projectors

  10 Products
 6. Tipi Tenten

  Tipi Tenten

  69 Products
 7. Peuter Speelgoed

  Peuter Speelgoed

  413 Products
 8. Cadeaus

  Cadeaus

  453 Products
 9. Kraamcadeaus en Geschenksets
Scroll naar boven
Oval loader