Jellycat knuffels

 

Geef je kindje een leuke Jellycat knuffel. Wij verkopen allerlei soorten Jellycat knuffels: van pinguïns en uiltjes tot olifanten en walvissen. Elke Jellycat knuffel ziet er heel speciaal uit. Het zijn stuk voor stuk hele eigen karaktertjes. Binnen de kortste keren zijn jouw kindje en de Jellycat knuffel onafscheidelijk.

 

Lees meer...

Jellycat knuffel als trouwe vriend

Je kindje komt voor veel uitdagingen te staan. Een Jellycat knuffel is in dit alles een grote steun en toeverlaat voor je kindje. De knuffel is dan ook heel belangrijk voor de kleine. Wees niet verbaasd als je kindje de Jellycat knuffel overal mee naartoe wil nemen. Jellycat knuffels voelen ook lekker zacht aan, zodat je kindje hier heerlijk mee kan knuffelen.

 

Jellycat knuffel als accessoire

Jellycat knuffels zien er zo mooi uit, dat je deze ook leuk in de babykamer kunt neerzetten als accessoire. Met een paar Jellycat knuffels ziet de baby- of kinderkamer er een stuk gezelliger uit. Koop vandaag nog leuke Jellycat knuffels online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jellycat Bashful Bunny Knuffel Medium

  Deze Jellycat Bashful Bunny Knuffel Medium is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  24,50
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Little Knuffel

  Deze Jellycat Odell Octopus Little Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  27,99
 • Quick view

  Jellycat Amuseable Pineapple Knuffel

  Deze Jellycat Amuseable Pineapple Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  31,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  23,-
 • Quick view

  Jellycat Fancy Flamingo Knuffel

  Deze schattige Jellycat Fancy Flamingo Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  25,50
 • Quick view

  Jellycat Bashful Bunny Knuffel Large

  Deze Jellycat Bashful Bunny Knuffel Large is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  37,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  23,-
 • Quick view

  Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel Medium

  Deze Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel Medium is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  26,50
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Pig Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Pig Knuffel is gemaakt van 100% polyester waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  18,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Hare Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Hare Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  23,-
 • Quick view

  Jellycat Bashful Owl Chick Small Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Owl Chick Small Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  16,95
 • Quick view

  Jellycat Fuddlewuddle Donkey Knuffel Medium

  Deze Jellycat Fuddlewuddle Donkey Knuffel Medium is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  26,50
 • Quick view

  Jellycat Bashful Dino Small Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Dino Small Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  16,95
 • Quick view

  Jellycat Bashful Owl Chick Medium Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Owl Chick Medium Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Jellycat Knuffel Cordy Roy Fox

  Deze Jellycat Knuffel Cordy Roy Fox Small is gemaakt van 100% polyester waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  18,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Elephant Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Elephant Knuffel is gemaakt van 100% polyester waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel heeft een afmeting van 38 cm is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  18,-
 • Quick view

  Jellycat Fancy Peacock Knuffel

  Deze schattige Jellycat Fancy Peacock Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  22,95
 • Quick view

  Jellycat Bashful Flamingo Small Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Flamingo Small Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  16,95
 • Quick view

  Jellycat Bashful Dino Medium Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Dino Medium Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Jellycat Bashful Bunny Knuffel Beige

  Deze Jellycat Bashful Bunny Knuffel Beige is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  69,-
 • Quick view

  Jellycat Bunny Bobtil Knuffel Blue

  Deze Jellycat Bunny Bobtil Knuffel Blue is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  20,-
 • Quick view

  Jellycat Bashful Turtle Small Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Turtle Small Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  16,95
 • Quick view

  Jellycat Peanut Penguin Knuffel

  Deze Jellycat Peanut Penguin Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  13,-
 • Quick view

  Jellycat Wilbur Whale Knuffel Small

  Deze Jellycat Wilbur Whale Knuffel Small is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  26,-
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2