Lekker zachte Tiamo knuffels

 

Verwen je kindje met een Tiamo knuffel
Als je kindje een knuffel van Tiamo krijgt, is dat echt een verwennerij! Deze knuffels zijn allemaal ontzettend zacht en grappig om te zien. Je kunt deze knuffels in de box leggen, zodat je kindje hier lekker mee kan spelen. Kies bijvoorbeeld voor een aapje of een beer. Houd je niet zo van geluidjes, dan kun je ervoor kiezen om een gewone Tiamo knuffel te kopen. Er zijn ook knuffels van dit merk met een rammeltje erin. Misschien heeft je baby al wel een voorkeur.

Lees meer...

 

De knuffels van Tiamo zijn razend populair
Iedereen vindt de knuffels van Tiamo ontzettend leuk. Babypark heeft daarom diverse Tiamo knuffels in de aanbieding. Neem rustig een kijkje op de site om te kijken welke knuffel jouw voorkeur heeft. Een knuffel van Tiamo koop je gewoon online, want dat is het gemakkelijkst. Je kunt lekker rustig kijken, waar en wanneer het jou uitkomt. Het kopen van een knuffel bij Babypark heeft heel veel voordelen. Zo heb je de leukste knuffels voor een goede prijs.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Tiamo Egel Knuffel

  Deze Tiamo Egel Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De schattige knuffel van Tiamo is geschikt vanaf de geboorte en voelt heerlijk zacht aan.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Knuffelbeer Bruin

  Deze Tiamo Knuffelbeer is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden.
  12,95
 • Quick view

  Tiamo Foxy Fox Knuffel 30 cm

  Deze Tiamo Foxy Fox Knuffel 30 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De schattige knuffel van Tiamo is geschikt vanaf de geboorte en voelt heerlijk zacht aan.
  11,95
 • Quick view

  Tiamo Hello Little One Knuffel Groen 18 cm

  De Tiamo Hello Little One Knuffel Groen 18 cm is een zacht knuffeltje wat je kindje lekker zoet houdt. De knuffel is gemaakt van zacht materiaal en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Knuffel 28 cm

  Deze Tiamo Lou-Lou Knuffel 28 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De schattige knuffel van Tiamo is geschikt vanaf de geboorte en voelt heerlijk zacht aan.
  12,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Knuffel Uil

  Met de Bebe-Jou knuffel kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel in de vorm van een uil is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine. Geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Knuffel 27 cm

  De Tiamo Balletmuis Knuffel 27 cm is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De schattige knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  9,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Kiekeboe Knuffel

  Deze Tiamo Lou-Lou Kiekeboe Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De schattige knuffel van Tiamo is geschikt vanaf de geboorte en voelt heerlijk zacht aan.
  10,95
 • Quick view

  Tiamo Knuffel Buurpoes

  Met deze Tiamo knuffel buurpoes kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is handgemaakt van zacht materiaal en stimuleert tevens de motoriek en tastzin van je kindje. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,95
 • Quick view

  Tiamo Hertje Knuffel 30 cm

  De Tiamo Hertje Knuffel 30 cm is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De schattige knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  6,95
10 Resultaten