57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Janod Houten Ballenbaan

  De Janod Houten Ballenbaan zorgt ervoor dat je kindje zich wel even vermaakt. In de ballenbaan bevind ook een xylofoon die eruit geschoven kan worden. Dit speelgoed zorgt voor de motorische ontwikkeling van je kindje vanaf 18 maanden.
  27,50
 • Quick view

  Janod Story Trein Brandweer

  Met deze Janod Story trein zal je kindje veel speelplezier hebben. De magnetische brandweer trein bestaat uit een locomotief, 3 wagons en 2 brandweermannen. Geschikt vanaf 3 jaar.
  16,99
 • Quick view

  Janod Story Mini Boerderij Speelset

  De Janod Story Mini Boerderij Speelset bestaat uit 10 houten onderdelen die te maken hebben met het leven op de boerderij. De speelset is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar en stimuleert de fantasie van je kindje.
  13,50
 • Quick view

  Janod Camera Met Geluid

  De Janod Camera Met Geluid is gemaakt van hout waardoor je lang plezier hebben van dit speelgoed. De camera heeft knopjes en kan geluid maken zodat je kindje echt het idee krijgt dat hij of zij een foto maakt.
  14,99
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Vos

  Het Janod Stapeltoren Vos geeft ieder kind vanaf 18 maanden een leuke uitdaging. Het stimuleert ook de grove en fijne motoriek van je kind. De stapeltoren is gemaakt van kwalitatief hout.
  14,99
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Xylo Beer

  Met dit Janod Trekfiguur Xylo Beer kan je kindje uren spelen. De trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig hout en met behulp van een touwtje kan je kindje het beest vooruit trekken. Het trekfiguur is geschikt vanaf 12 maanden.
  22,50
 • Quick view

  Janod Rups en Co Looping

  Met de Janod Rups en Co Looping kan je kindje lekker spelen met de rups en zijn vriendjes. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van het motoriek. Naast de loopings zit er ook een puzzel in het spel.
  22,50
 • Quick view

  Janod Blokpuzzel Sophie de Giraffe

  De Janod Blokpuzzel Sophie de Giraffe daagt je kind uit om vanuit het puzzelen verschillende dieren te herkennen. De puzzel bestaat uit vier blokken waarmee verschillende puzzels gelegd kunnen worden.
  17,50
 • Quick view

  Janod Kubix Stad Speelset

  Creëer je eigen stad met de Janod Kubix Stad Speelset! De stad wordt geleverd met allerlei huisjes en items van hout en een treintje die er doorheen kan rijden. Leuk speelgoed waar te fantasie gestimuleerd wordt!
  29,99
 • Quick view

  Janod Schroevenplankje Zee

  Het Janod Schroevenplankje Zee daagt je peuter uit om de dieren vast te leggen door middel van een schroef. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  22,50
 • Quick view

  Janod Beagle Trekfiguur

  Met het Janod Beagle Trekfiguur kan je kindje uren spelen. De roze poedel is gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje de beestjes vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 12-36 maanden.
  14,99
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3