46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Xylo Beer

  Met dit Janod Trekfiguur Xylo Beer kan je kindje uren spelen. De trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig hout en met behulp van een touwtje kan je kindje het beest vooruit trekken. Het trekfiguur is geschikt vanaf 12 maanden.
  24,99
 • Quick view

  Janod Tuin Puzzel

  Dankzij de Janod Tuin Puzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen. De puzzel bestaat uit 36 stukjes en zorgt ervoor dat je kindje zich urenlang kan vermaken. Verder wordt de puzzel geleverd in een handige verpakking.
  13,99
 • Quick view

  Janod Wortelauto

  De Janod Wortelauto biedt je kindje optimaal speelplezier en het konijnenkopje gaat tijdens het rijden heen en weer. Gemaakt van kwalitatief hout waardoor het lang mee gaat. De auto heeft de vorm van een wortel.
  17,99
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Vos

  Het Janod Stapeltoren Vos geeft ieder kind vanaf 18 maanden een leuke uitdaging. Het stimuleert ook de grove en fijne motoriek van je kind. De stapeltoren is gemaakt van kwalitatief hout.
  16,50
 • Quick view

  Janod Boerderij Trein

  Deze schattige Janod Boerderij Trein is dé ideale aanvulling voor de treinbaan. Je kindje kan zich urenlang vermaken. Verder stimuleert de trein de ontwikkeling van je kindje. Geschikt vanaf drie jaar.
  17,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Noordpool

  Op de Janod Chunky Puzzel Noordpool staan allerlei dieren in vrolijke kleuren. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.
  18,99
 • Quick view

  Janod Story Brandweer Speelset

  Dankzij deze Janod Story Brandweer Speelset hoeft je kindje zich niet te vervelen. Je kindje kan namelijk door deze set spannende verhalen bedenken, waardoor het lijkt alsof je kindje een échte brand aan het blussen is.
  11,99
 • Quick view

  Janod Houten Kralenframe

  Met de Janod Houten Kralenframe zal de dreumes zich lang kunnen vermaken. Het overbrengen van de kralen van de ene zijde naar de andere zijde bevorderd tevens de motorische ontwikkeling.
  11,99
 • Quick view

  Janod Essential Vormensorteerder

  Met deze kleurrijke Janod Essential Vormensorteerder leert je kindje spelen en puzzelen. De vormensorteerder is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert spelenderwijs de ontwikkeling van je kindje.
  31,99
 • Quick view

  Janod Stapeltuimelaar Konijn

  De Janod Stapeltuimelaar Konijn daagt je kindje uit om te stapelen wat de motorische ontwikkeling bevorderd. De stapeltuimelaar is magnetisch wat ervoor zorgt dat het niet uit elkaar valt.
  17,99
 • Quick view

  Janod Stapeltuimelaar Panda

  De Janod Stapeltuimelaar Panda bestaat uit verschillende onderdelen die je kindje op elkaar kan stapelen en uren mee kan spelen. Door met de schattige panda te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  24,99
 • Quick view

  Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`s

  De Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`schitterende gekleurde houten vrachtwagen van het merk Janod. Deze vrachtwagen zal je kind helemaal geweldig vinden met de drie losse auto`s.

  31,99
 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  16,50
 • Quick view

  Janod Rups Ballenbaan

  De Janod Rups Ballenbaan is een leuke uitdaging voor je kindje vanaf 1 jaar oud en stimuleert ook de ontwikkeling. Bij dit spel worden drie houten ballen geleverd zodat je kindje wel bezig blijft.
  41,99
 • Quick view

  Janod Verzamelpuzzels Jungle

  Met de Janod Verzamelpuzzels Jungle kan je kindje eindeloos combinaties maken of ervoor kiezen om één grote puzzel te maken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  5,60
 • Quick view

  Janod Essential Vormensorteerder Met Sleutels

  Met deze Janod Essential Vormensorteerder Met Sleutels leert je kindje spelen en puzzelen. De vormensorteerder is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  31,99
 • Quick view

  Janod Sweet Cocoon Blokkenkar

  De kleurrijke Janod Sweet Cocoon Blokkenkar helpt je kindje bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.
  71,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Boerderij

  Met deze Janod Chunky Puzzel Boerderij leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  18,99
 • Quick view

  Janod Rups en Co Looping

  Met de Janod Rups en Co Looping kan je kindje lekker spelen met de rups en zijn vriendjes. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van het motoriek. Naast de loopings zit er ook een puzzel in het spel.
  24,99
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Poppenhuis

  In het Janod Mademoiselle Poppenhuis is genoeg ruimte voor de hele poppenfamilie. Dit sfeervolle huis heeft 2 verdiepingen en 11 losse meubeltjes. Verder kunnen de raampjes, deurtjes en complete gevel open en dicht.
  104,99
 • Quick view

  Janod Zigolos Stapeltoren Struisvogel

  De Janod Zigolos Stapeltoren Struisvogel bestaat uit verschillende onderdelen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de kleurrijke struisvogel te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  24,99
 • Quick view

  Janod Story Boerderij Speelset

  De Janod Story Boerderij Speelset bestaat uit 10 houten onderdelen die te maken hebben met het leven op de boerderij. De speelset is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar en stimuleert de fantasie van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Janod Story Safari Speelset

  Deze leuke Janod Story Safari Speelset bestaat uit 8 houten onderdelen die te maken hebben met het safari-leven. De speelset is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar en stimuleert de fantasie van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Janod Knoppuzzel Hond Titus

  Houten knoppuzzel van een hond genaamd Titus. Geschikt vanaf 6 maanden.
  9,99
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2