36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Janod Verzamelpuzzels Jungle

  Met de Janod Verzamelpuzzels Jungle kan je kindje eindeloos combinaties maken of ervoor kiezen om één grote puzzel te maken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  6,50
 • Quick view

  Janod Camera Met Geluid

  De Janod Camera Met Geluid is gemaakt van hout waardoor je lang plezier hebben van dit speelgoed. De camera heeft knopjes en kan geluid maken zodat je kindje echt het idee krijgt dat hij of zij een foto maakt.

  16,50

  14,99

 • Quick view

  Janod Rups Ballenbaan

  De Janod Rups Ballenbaan is een leuke uitdaging voor je kindje vanaf 1 jaar oud en stimuleert ook de ontwikkeling. Bij dit spel worden drie houten ballen geleverd zodat je kindje wel bezig blijft.
  42,99
 • Quick view

  Janod Voelpuzzel Boerderijdieren

  Met de kleurrijke Janod Voelpuzzel Boerderijdieren kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
  19,99
 • Quick view

  Janod Brandweer Trein

  Deze schattige Janod Brandweer Trein is dé ideale aanvulling voor de treinbaan. Je kindje kan zich urenlang vermaken. Verder stimuleert de trein de ontwikkeling van je kindje. Geschikt vanaf drie jaar.
  18,50
 • Quick view

  Janod Telefoon Met Geluid

  De Janod Telefoon Met Geluid is gemaakt van hout waardoor je lang plezier hebben van dit speelgoed. De camera heeft knopjes en kan geluid maken zodat je kindje echt het idee krijgt dat hij of zij kan bellen.

  17,50

  12,95

 • Quick view

  Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`s

  De Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`schitterende gekleurde houten vrachtwagen van het merk Janod. Deze vrachtwagen zal je kind helemaal geweldig vinden met de drie losse auto`s.

  31,99

  23,49

 • Quick view

  Janod Houten Kralenframe

  Met de Janod Houten Kralenframe zal de dreumes zich lang kunnen vermaken. Het overbrengen van de kralen van de ene zijde naar de andere zijde bevorderd tevens de motorische ontwikkeling.
  12,99
 • Quick view

  Janod Stapeltuimelaar Konijn

  De Janod Stapeltuimelaar Konijn daagt je kindje uit om te stapelen wat de motorische ontwikkeling bevorderd. De stapeltuimelaar is magnetisch wat ervoor zorgt dat het niet uit elkaar valt.
  18,50
 • Quick view

  Janod Blokken Badpuzzels

  Met de Janod Blokken Badpuzzels leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit 4 blokjes en bevordert de vaardigheden van je kindje. Verder is de puzzel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Boerderij

  Met deze Janod Chunky Puzzel Boerderij leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  19,99

  14,95

 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  17,50
 • Quick view

  Janod Rups en Co Looping

  Met de Janod Rups en Co Looping kan je kindje lekker spelen met de rups en zijn vriendjes. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van het motoriek. Naast de loopings zit er ook een puzzel in het spel.
  26,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Dierentuindieren

  Op de Janod Chunky Puzzel Dierentuindieren staan allerlei dieren uit de dierentuin in vrolijke kleuren. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.

  19,99

  14,95

 • Quick view

  Janod Hengelspel

  Met het Janod Hengelspel ontwikkelt je kindje spelenderwijs zijn of haar concentratie en behendigheid. Het hengelspel is ideaal voor in bad en gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Geschikt vanaf 2 jaar.
  17,50
 • Quick view

  Janod Boerderij Trein

  Deze schattige Janod Boerderij Trein is dé ideale aanvulling voor de treinbaan. Je kindje kan zich urenlang vermaken. Verder stimuleert de trein de ontwikkeling van je kindje. Geschikt vanaf drie jaar.

  18,50

  17,50

 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Bosdieren

  Met deze Janod Chunky Puzzel Bosdieren leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 7 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  19,99

  15,99

 • Quick view

  Janod Story Brandweer Speelset

  Dankzij deze Janod Story Brandweer Speelset hoeft je kindje zich niet te vervelen. Je kindje kan namelijk door deze set spannende verhalen bedenken, waardoor het lijkt alsof je kindje een échte brand aan het blussen is.
  11,99
 • Quick view

  Janod Het Leven In De Vijver Stapeltoren

  De Janod Het Leven In De Vijver Stapeltoren bestaat uit 10 mooie ronde stapelblokken met verschillende plaatjes uit de zee. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.
  18,99
 • Quick view

  Janod Pure Trekfiguur Slak

  De Janod Pure Trekfiguur Slak is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen, kruipen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  36,99
 • Quick view

  Janod Essential Vormensorteerder

  Met deze kleurrijke Janod Essential Vormensorteerder leert je kindje spelen en puzzelen. De vormensorteerder is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert spelenderwijs de ontwikkeling van je kindje.
  36,99
 • Quick view

  Janod Houten Blokkentrein

  Het Janod Houten Blokkentrein daagt je peuter uit de trein op te bouwen met verschillende blokken. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  36,99
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Konijnen

  Met het Janod Trekfiguur Konijnen kan je kindje uren spelen. De konijnen zijn gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje de beestjes vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 18-36 maanden.
  19,99
 • Quick view

  Janod Knoppuzzel Hond Titus

  Houten knoppuzzel van een hond genaamd Titus. Geschikt vanaf 6 maanden.
  11,50
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot