55 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Boerderij

  Met deze Janod Chunky Puzzel Boerderij leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  18,50
 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Sophie de Giraffe

  Met het Janod Trekfiguur Sophie de Giraffe kan je kindje uren spelen. De giraffe is gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje het beestje vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 18-36 maanden.
  17,50
 • Quick view

  Janod Houten Blokkentrein

  Het Janod Houten Blokkentrein daagt je peuter uit de trein op te bouwen met verschillende blokken. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  29,99
 • Quick view

  Janod Schroevenplankje Afrika

  Het Janod Schroevenplankje Afrika daagt je peuter uit om vormen op elkaar te stapelen. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren, vormen en dieren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  22,50
 • Quick view

  Janod Blokpuzzel Sophie de Giraffe

  De Janod Blokpuzzel Sophie de Giraffe daagt je kind uit om vanuit het puzzelen verschillende dieren te herkennen. De puzzel bestaat uit vier blokken waarmee verschillende puzzels gelegd kunnen worden.
  17,50
 • Quick view

  Janod Story Trein Brandweer

  Met deze Janod Story trein zal je kindje veel speelplezier hebben. De magnetische brandweer trein bestaat uit een locomotief, 3 wagons en 2 brandweermannen. Geschikt vanaf 3 jaar.
  16,99
 • Quick view

  Janod Beagle Trekfiguur

  Met het Janod Beagle Trekfiguur kan je kindje uren spelen. De roze poedel is gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje de beestjes vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 12-36 maanden.
  14,99
 • Quick view

  Janod Houten Ballenbaan

  De Janod Houten Ballenbaan zorgt ervoor dat je kindje zich wel even vermaakt. In de ballenbaan bevind ook een xylofoon die eruit geschoven kan worden. Dit speelgoed zorgt voor de motorische ontwikkeling van je kindje vanaf 18 maanden.
  27,50
 • Quick view

  Janod Story Mini Boerderij Speelset

  De Janod Story Mini Boerderij Speelset bestaat uit 10 houten onderdelen die te maken hebben met het leven op de boerderij. De speelset is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar en stimuleert de fantasie van je kindje.
  13,50
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Xylo Beer

  Met dit Janod Trekfiguur Xylo Beer kan je kindje uren spelen. De trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig hout en met behulp van een touwtje kan je kindje het beest vooruit trekken. Het trekfiguur is geschikt vanaf 12 maanden.
  22,50
 • Quick view

  Janod Kubix Stad Speelset

  Creëer je eigen stad met de Janod Kubix Stad Speelset! De stad wordt geleverd met allerlei huisjes en items van hout en een treintje die er doorheen kan rijden. Leuk speelgoed waar te fantasie gestimuleerd wordt!
  29,99
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Sophie De Giraffe

  Het Janod Stapeltoren Sophie De Giraffe geeft ieder kind vanaf 18 maanden een leuke uitdaging. Het stimuleert ook de grove en fijne motoriek van je kind. De stapeltoren is gemaakt van kwalitatief hout.
  18,50
 • Quick view

  Janod Wortelauto

  De Janod Wortelauto biedt je kindje optimaal speelplezier en het konijnenkopje gaat tijdens het rijden heen en weer. Gemaakt van kwalitatief hout waardoor het lang mee gaat. De auto heeft de vorm van een wortel.
  17,50
 • Quick view

  Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`s

  De Janod Vrachtwagen Met 3 Auto`schitterende gekleurde houten vrachtwagen van het merk Janod. Deze vrachtwagen zal je kind helemaal geweldig vinden met de drie losse auto`s.

  29,95
 • Quick view

  Janod Duwstok Konijn

  De Janod Duwstok Konijn is leuk speelgoed wat het lopen en grove motoriek van je kindje bevorderd. Wanneer het vooruit geduwd wordt rammelt het belletje en draaien de pootjes rond.
  24,99
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

 • Quick view

  Janod Schroevenplankje Zee

  Het Janod Schroevenplankje Zee daagt je peuter uit om de dieren vast te leggen door middel van een schroef. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  22,50
 • Quick view

  Janod Houten Duwstok

  De Janod Houten Duwstok is leuk speelgoed wat het lopen en grove motoriek van je kindje bevorderd. Wanneer het vooruit geduwd wordt rammelt het waardoor je een leuk effect krijg.
  24,99
 • Quick view

  Janod Knoppuzzel Huisdieren

  Op de Janod Knoppuzzel Huisdieren zijn de dieren verborgen achter de puzzelstukjes. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.
  10,99
 • Quick view

  Janod Poedel Trekfiguur

  Met het Janod Poedel Trekfiguur kan je kindje uren spelen. De roze poedel is gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje de beestjes vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 12-36 maanden.
  14,99
 • Quick view

  Janod Story Mini Safari Trein

  De Janod Story Mini Safari Trein is gemaakt van hout en bestaat uit een locomotief en 3 wagonnetjes. Bij de trein wordt een olifant en een krokodil meegeleverd. Leuk om te combineren met de Safari Speelset!
  16,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Sofie De Giraffe

  Op de Janod Chunky Puzzel Sofie De Giraffe staan allerlei dieren in vrolijke kleuren. Dat zorgt voor veel speelplezier! De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en gemaakt van hout.
  19,99
 • Quick view

  Janod Stapeltoren Verkeer

  Kartonnen stapeltoren van het verkeer. Bestaande uit 10 ronde stapelblokken die je van groot naar klein stapelt.
  18,50
55 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3