11 Resultaten
 • Quick view

  Playgro Clip Clop Activiteitenspeeltje

  Met dit leuke Playgro Clip Clop Activiteitenspeeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  16,99
 • Quick view

  Playgro Bendy Ball

  De Playgro Bendy Ball draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De bal bestaat uit verschillende kleurtjes en structuren die je kindje kan ontdekken. In het middel zit een belletje dat geluid kan maken.
  9,90
 • Quick view

  Playgro Stella Unicorn Munchimal Speeltje

  Met dit Playgro Stella Unicorn Munchimal Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  10,99
 • Quick view

  Playgro Explorer-A-Ball

  Met de Explorer-A-ball zal je kind zich prima vermaken. Voorzien van verschillende vormen om in te bijten en nog veel meer.
  7,99
 • Quick view

  Playgro Loopy Bal Multicolor

  Een Playgro Loopy Bal is leuk om mee te spelen. Het bevat verschillende texturen, kleuren en labeltjes die goed zijn voor de ontwikkeling van je kindje.

  8,99

  8,95

 • Quick view

  Playgro Cheeky Chime Rocky Racoon Speeltje

  Met dit Playgro Cheeky Chime Rocky Racoon Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  7,99
 • Quick view

  Playgro Eenhoorn Stella Activiteitenspeeltje

  Met dit Playgro Eenhoorn Stella Activiteitenspeeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  16,99
 • Quick view

  Playgro Jerry Giraffe Munchimal Speeltje

  Met dit Playgro Jerry Giraffe Munchimal Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  10,99
 • Quick view

  Playgro Activiteiten Zeepaard Speeltje

  Het Playgro Activiteiten Zeepaard speeltje is gemakkelijk mee te nemen in de auto of kinderwagen/buggy. Zo heeft je kindje zijn/haar kameraad altijd bij zich.
  15,99
 • Quick view

  Playgro Cheeky Chime Sunny Bunny Speeltje

  Met dit Playgro Cheeky Chime Sunny Bunny Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  7,99
 • Quick view

  Playgro Play & Learn Bal Multicolor

  Een Playgro Play & Learn Bal is leuk om mee te spelen. Het bevat verschillende texturen, kleuren en labeltjes die goed zijn voor de ontwikkeling van je kindje.

  11,99

  11,95

11 Resultaten