Stoelverhoger

Met een stoelverhoger zorg je er voor dat jouw kindje gezellig met jou aan tafel kan zitten. Zo hebben 2-in-1 stoelverhogers waarbij het niet alleen gebruikt kan worden als een stoelverhoger maar ook op de grond gezet kan worden zodat het een gewoon stoeltje is. Met het gordeltje kun je jouw kind veilig in het stoeltje bevestigen en ook het stoeltje zelf is veilig in de meeste stoelen te plaatsen. Het zijn praktische stoeltjes waarbij de zitting en het eetblad, waarmee de verhoger voor de stoel is uitgerust, gewoon in de vaatwasser schoongemaakt kunnen worden. De zitjes zijn geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar (50kg) en zijn beschikbaar in verschillende frisse kleuren.

Lees meer...

Stoelverhogers in alle soorten

Van verscheidene gerenommeerde merken hebben wij stoelverhogers in verschillende vormen en maten. Een stoeltje dat de ontwikkeling van jouw kind bevordert hebben wij ook. Dit type stoeltje heeft namelijk leuke speeltjes waar het kindje mee kan spelen terwijl het in het stoeltje zit. De speeltjes zijn vaak zelfs volledig los te maken zodat er ook mee op de grond kan worden gespeeld. Sommige stoeltjes zijn ook uitgerust met een bekerhouder wat natuurlijk erg praktisch is, want zo kan jouw kindje niet makkelijk de beker omstoten.

Stoelverhoger bestellen

Bekijk ons overzichtelijke assortiment op onze website en kies de verhoger voor de stoel die het beste tegemoet komt aan jouw wensen. Alle merken bieden prima kwaliteit en door onze laagsteprijsgarantie weet je ook zeker dat je de beste prijs voor die kwaliteit betaalt. Bestel je voor 20:00 uur dan kan jouw kindje morgen al in zijn/haar nieuwe stoelverhoger plaatsnemen (mits op voorraad). Het is natuurlijk ook mogelijk op het stoeltje af te halen in een van onze 10 megastores, dan kun je de stoeltjes meteen in het echt zien. En voor vragen kun je altijd terecht bij ons deskundige verkoopspecialisten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Polly Progres5 Kinderstoel Dandelion

  De Chicco Polly Progres5 Kinderstoel Dandelion is een ideale kinderstoel met veel verschillende opties. De stoel is vanaf geboorte tot 3 jaar te gebruiken. De stoel wordt geleverd inclusief stoelkussen en eetblad.
  219,99
 • Quick view

  Nania Dream Zitverhoger Grey

  De Nania Dream Zitverhoger Grey is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de ideale oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Nania Topo Comfort Zitverhoger

  De Nania Topo Comfort Zitverhoger is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  24,99
3 Resultaten
Trustpilot