5 Resultaten
 • Quick view Ingenuity Baby Base 2-in-1 Stoelverhoger

  Ingenuity Baby Base 2-in-1™ Stoelverhoger

  Uit voorraad leverbaar
  49,99
 • Quick view Bumbo Multi Seat

  Bumbo Multi Seat

  Uit voorraad leverbaar
  62,50
 • Quick view Bumbo Booster Stoelverhoger

  Bumbo Booster Stoelverhoger

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
5 Resultaten

Stoelverhoger

Met een stoelverhoger zorg je er voor dat jouw kindje gezellig met jou aan tafel kan zitten. Zo hebben wij de Ingenuity Baby Base 2-in-1. Het 2-in-1 slaat op het feit dat dit niet alleen gebruikt kan worden als een stoelverhoger maar ook op de grond gezet kan worden zodat het een gewoon stoeltje is. Met het gordeltje kun je jouw kind veilig in het stoeltje bevestigen en ook het stoeltje zelf is veilig in de meeste stoelen te plaatsen. Het is een praktisch stoeltje waarbij de zitting en het eet blad, waarmee de verhoger voor de stoel is uitgerust, gewoon in de vaatwasser schoongemaakt kunnen worden. De zitjes zijn geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar (50kg) en zijn beschikbaar in verschillende frisse kleuren.

Stoelverhogers in alle soorten

Ook van andere merken zoals Bumbo hebben wij stoelverhogers in verschillende vormen en maten. Een stoeltje dat de ontwikkeling van jouw kind bevordert hebben wij ook. De Infantino GoGaga heeft namelijk leuke speeltjes waar het kindje mee kan spelen terwijl het in het stoeltje zit. De opzetstukken zijn weg te schuiven zodat er een bekerhouder tevoorschijn komt. De speeltjes zijn zelfs volledig los te maken zodat er ook mee op de grond kan worden gespeeld.

Stoelverhoger bestellen

Bekijk ons overzichtelijke assortiment op onze website en kies de verhoger voor de stoel die het beste tegemoet komt aan jouw wensen. Alle merken bieden prima kwaliteit en door onze laagsteprijsgarantie weet je ook zeker dat je de beste prijs voor die kwaliteit betaalt. Bestel je voor 20:00 uur dan kan jouw kindje morgen al in zijn/haar nieuwe stoelverhoger plaatsnemen (mits op voorraad). Het is natuurlijk ook mogelijk op het stoeltje af te halen in een van onze 10 megastores, dan kun je de stoeltjes meteen in het echt zien. En voor vragen kun je altijd terecht bij ons deskundige verkoopspecialisten.