Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Traphek dubbel

Peuters hebben geen oog voor gevaar maar wel oog voor alles wat ze tegenkomen. Het is aan de ouders om ervoor te zorgen dat de kleine niet bij bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen of stopcontacten kan komen. Ook een trapgat kan de ontdekkingstocht van je peuter op een vervelende manier beëindigen. Gelukkig kun je traphekjes inzetten om de toegang tot de trap te verhinderen. Met een dubbel traphek kun je op een overloop zelfs de toegang naar beneden en naar boven met een enkel hekje bewerkstelligen. Er zijn verschillende systemen beschikbaar. Wil je een dubbel of enkel traphek kopen? Bekijk het assortiment van Babypark en maak je keuze. Ons hele assortiment valt onze laagsteprijsgarantie zodat je er nooit teveel voor betaalt.

Lees meer...

Traphek dubbel uitgevoerd voor overloop

Heb je een overloop dan is een dubbel traphek ideaal. Heb je een enkel trapgat om af te sluiten dan heb je daar meerdere opties voor. Je kunt de toegang tot het gedeelte met het trapgat volledig afzetten met een systeemhek. Een dergelijk hek wordt ook vaak gebruikt om het gedeelte rond een openhaard af te sluiten. Je kunt ook kiezen voor een oprolbaar of uitschuifbaar model zodat het haast niet in het zicht is wanneer het niet in gebruik is. Met een klemhekje kun je de toegang tot de trap van beneden onmogelijk maken. Je hoeft hiervoor niet te boren. Het hekje is niet geschikt om bovenaan de trap te plaatsen omdat het een drempel heeft. De veiligste methode is het schroefhekje: Ideaal voor intensief gebruik maar de installatie is iets meer werk.

Dubbel of enkel traphek kopen

Kom naar een van onze megastores voor uitgebreid advies van ons team van verkoopspecialisten. Zij kunnen je adviseren welk systeem het beste voor jouw gebruik geschikt is. Weet je al precies welk hekje je wilt hebben dan kun je ook direct online bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag. Bestellingen vanaf 20 euro worden kosteloos verzonden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal traphekjes
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Noma Modular 3-Panelen Hek
    88,40 Adviesprijs 0,-
  • Kidsriver Luca Traphekje
    49,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader