7 Resultaten
 • Quick view

  House of Jamie Bandana Slab Snow Leopard Velvet

  Deze House of Jamie Bandana Slab Snow Leopard Velvet is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  15,-
 • Quick view

  House Of Jamie Slab Snow Leopard Velvet

  De stijlvolle House Of Jamie Slab Snow Leopard Velvet zorgt er voor dat ieder hapje weer een feest wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen en kan na gebruik in de wasmachine gewassen worden.
  19,50
 • Quick view

  House Of Jamie Slab Stargazer

  De stijlvolle House Of Jamie Slab Stargazer zorgt er voor dat ieder hapje weer een feest wordt voor je kindje. Je kunt het slabbetje eenvoudig bevestigen en hij kan na gebruik in de wasmachine gewassen worden.
  19,50
 • Quick view

  House Of Jamie Slab Rocky Leopard

  De House Of Jamie Slab Rocky Leopard zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Het slabbetje voelt comfortabel aan en kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting.
  19,50
 • Quick view

  House Of Jamie Slab Black & Stone

  De House Of Jamie Slab Black & Stone zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Het slabbetje voelt comfortabel aan en kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting.
  19,50
 • Quick view

  House Of Jamie Slab Powder Pink

  De House Of Jamie Slab Powder Pink zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Het slabbetje voelt comfortabel aan en kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting.
  19,50
 • Quick view

  House Of Jamie Slab Breton

  De House Of Jamie Slab Breton zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Het slabbetje voelt comfortabel aan en kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting.
  19,50
7 Resultaten