Wikkeldoeken

Een wikkeldoek is heel handig om te hebben. Meestal is een wikkeldoek multifunctioneel. Het ene moment gebruik je deze om je kindje mee af te drogen, het volgende moment als waskussenhoes.

Lees meer...

Nog meer mogelijkheden

En dat is dan nog maar een greep uit de functies die een wikkeldoek kan vervullen. Je kindje kan er bijvoorbeeld op spelen. Een wikkeldoek is ook heel fijn om onderweg te gebruiken, bijvoorbeeld in het autostoeltje of in de buggy. Met een wikkeldoek kan je kindje in het autostoeltje veel fijner slapen. Een wikkeldoek kan ook bescherming geven tegen de zon.

Bijzondere wikkeldoeken

Sommige wikkeldoeken zijn speciaal bedoeld voor het inbakeren van je kindje. Omdat het inbakeren met een gewone doek vaak verkeerd gebeurt, zijn er inbakerdoeken ontworpen die het inbakeren een stuk gemakkelijker maken. Verder verkopen wij wikkeldoeken met een soort capuchon. Deze zijn bedoeld om je kindje na het badderen af te drogen en warm te houden.

Lees minder...
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hydrofiele Doek 2 Stuks

  Deze prachtige Witlof For Kids Beleaf Hydrofiele Doek 2 Stuks is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  22,95
 • Quick view

  Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral

  De Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.
  13,95
 • Quick view

  Snoozebaby Wikkeldeken Frost Grey

  De Snoozebaby Wikkeldeken Frost Grey is multifunctioneel en zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft. De wikkeldeken is voorzien van een stijlvol ontwerp met een capuchon zodat het hoofdje van je kindje op temperatuur blijft.

  39,95

  38,95

 • Quick view

  BamBam Baby Hooded Towel Silver

  Prachtig zilveren baby omslagdoek met mutsje van het merk BamBam. Het is afgewerkt met een zilveren tekst op het mutsje.

  20,95

  16,76

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Multidoek

  De Bebe-Jou Fabulous Hero Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  24,99
 • Quick view

  Bemini Wikkeldeken 90 x 90 cm

  De Bemini Wikkeldeken 90 x 90 cm is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  69,90
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Omslagdoek

  In de Poetree Kids Chevron Omslagdoek kan je je kindje warm inwikkelen. De doek voelt heerlijk zacht aan en door de speciale opening aan de achterkant kan je de doek gebruiken in het autostoeltje.
  49,95
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Wikkeldeken

  Deze handige Luma Sunset Shapes Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  19,99
 • Quick view

  Childhome Jersey Wikkeldeken Leopard

  De Childhome Jersey Wikkeldeken Leopard is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is voorzien van een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Fresk Swan Wikkeldoek Pale Peach

  Deze mooie Fresk Swan Wikkeldoek Pale Peach is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  22,50
 • Quick view

  Fresk Raindrops Wikkeldoek

  Deze stijlvolle Fresk Raindrops Wikkeldoek is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Fresk Pineapple Wikkeldoek

  Deze stijlvolle Fresk Pineapple Wikkeldoek is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Wikkelcape

  In deze Koeka Vigo Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.

  45,-

  38,21

 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Badcape

  Met de stijlvolle Trixie Sunny Spots Badcape weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  27,95
 • Quick view

  Poetree Kids Tetra Hydrofiel Doek White 3 Stuks

  De Poetree Kids Tetra Hydrofiel Doek White 3 Stuks zijn multifunctioneel en een musthave voor iedere ouder. De hydrofiele doeken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 3 stuks.
  24,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Swaddle 100 x 100 cm

  De Yumi Baby Fairytale Swaddle 100 x 100 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Childhome Jersey Wikkeldeken Gold Dots

  De Childhome Jersey Wikkeldeken Gold Dots is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is voorzien van een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Aeromoov Wikkeldeken

  Het Aeromoov wikkeldeken is een aanrader voor in de winter. Met een wikkeldeken kan je onbezorgd met je kindje naar buiten. Dankzij de goede ventilatie blijft je kindje op de juiste temperatuur.
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Badcape

  Met de stijlvolle Trixie Brave Bear Badcape weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  27,95
 • Quick view

  Luma Bow Deco Wikkeldeken

  Deze handige Luma Bow Deco Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  19,99
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Fairytale Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Golden Hour XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Multidoek Pink

  De Bebe-Jou Leopard Multidoek Pink is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.

  17,99

  14,39

108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot