ABC Design voetenzakken

Geef je kindje onderweg optimaal comfort met een ABC Design voetenzak. In een ABC Design voetenzak zal je kindje het zeker niet koud krijgen. De zachte, wollige voering voelt daarnaast ook heel fijn aan voor je kindje. Met een ABC Design voetenzak ben je helemaal voorbereid op de winter. Lees meer...

Met gordelopeningen

In een ABC Design voetenzak zitten openingen voor de gordel. Een ABC Design voetenzak is dus perfect te gebruiken in een kinderwagen. In principe zijn ABC Design voetenzakken te combineren met alle ABC Design kinderwagens.

ABC Design voetenzakken in allerlei kleuren

Welke kleur ABC Design  voetenzak past het beste bij jouw kinderwagen? Jij beslist. ABC Design voetenzakken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren. Over het algemeen zijn de tinten vrij neutraal, zodat er vaak wel een ABC design voetenzak te vinden is die bij jouw kinderwagen past. Koop jouw gewenste ABC Design voetenzak gemakkelijk en snel via Babypark.nl.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Winter Voetenzak Black

  In de ABC Design Winter Voetenzak Black zit je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design kinderwagen. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.
  62,90
 • Quick view

  ABC Design Tulip Diamond Voetenzak

  In de ABC Design Tulip Diamond Voetenzak ligt je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design Tulip autostoel. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.
  51,90
2 Resultaten