ABC Design voetenzakken

 

Geef je kindje onderweg optimaal comfort met een ABC Design voetenzak. In een ABC Design voetenzak zal je kindje het zeker niet koud krijgen. De zachte, wollige voering voelt daarnaast ook heel fijn aan voor je kindje. Met een ABC Design voetenzak ben je helemaal voorbereid op de winter.

 

Lees meer...

Met gordelopeningen

In een ABC Design voetenzak zitten openingen voor de gordel. Een ABC Design voetenzak is dus perfect te gebruiken in een kinderwagen. In principe zijn ABC Design voetenzakken te combineren met alle ABC Design kinderwagens.

 

ABC Design voetenzakken in allerlei kleuren

Welke kleur ABC Design  voetenzak past het beste bij jouw kinderwagen? Jij beslist. ABC Design voetenzakken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren. Over het algemeen zijn de tinten vrij neutraal, zodat er vaak wel een ABC design voetenzak te vinden is die bij jouw kinderwagen past. Koop jouw gewenste ABC Design voetenzak gemakkelijk en snel via Babypark.nl.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    ABC Design Voetenzak

    De ABC Design Voetenzak past op alle ABC Design kinderwagens en heeft een heerlijk warme voering die heel zacht en wollig aanvoelt. Met deze voetenzak is je kindje helemaal klaar voor de koude wintermaanden!
    64,90
1 Resultaten