Easywalker voetenzakken

Maak jouw Easywalker kinderwagen compleet met een Easywalker voetenzak. Dankzij de gordelopeningen kun je de Easywalker voetenzak gewoon gebruiken in combinatie met de veiligheidsgordels van de kinderwagen. Lees meer...

Easywalker voetenzakken voor elk seizoen

In de winter rits je de Easywalker voetenzak helemaal dicht. Zo heeft je kindje het heerlijk warm en gaat er geen warmte verloren. In de zomer zal je kindje verlangen naar verkoeling. Je ritst dan de voetenzak vanboven open, zodat je kindje het minder warm heeft.

Easywalker voetenzakken in allerlei kleuren

Easywalker voetenzakken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur jij leuk vindt. Je kunt een Easywalker voetenzak kopen in dezelfde kleur als jouw Easywalker kinderwagen, maar een andere kleur Easywalker voetenzak, die goed past bij de kinderwagen, is natuurlijk ook heel leuk.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Voetenzak

  De Easywalker Voetenzak is een comfortabele voetenzak geschikt voor de kinderwagen. De stof is zacht, waterafstotend en makkelijk afneembaar. De bovenkant van de voetenzak is afneembaar, geschikt voor alle seizoenen.

  99,99

  93,49

 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Premium Voetenzak

  De Easywalker Harvey 2 Premium Voetenzak is een comfortabele voetenzak geschikt voor de kinderwagen. De stof is zacht, waterafstotend en makkelijk afneembaar. De bovenkant van de voetenzak is afneembaar, geschikt voor alle seizoenen.

  Normale prijs: 104,99

  Special Price 99,99

 • Quick view

  Easywalker MINI Voetenzak Soho Grey

  De Easywalker MINI Voetenzak Soho Grey is een onmisbare accessoire voor de Easywalker MINI Kinderwagen. De voetenzak voelt warm en comfortabel aan is uitgevoerd in het typische design van het automerk MINI.

  109,99

  99,99

 • Quick view

  Easywalker MINI Voetenzak Oxford Black

  De Easywalker MINI Voetenzak Oxford Black is een onmisbare accessoire voor de Easywalker MINI Kinderwagen. De voetenzak voelt warm en comfortabel aan is uitgevoerd in het typische design van het automerk MINI.
  109,99
4 Resultaten
Trustpilot