Mutsy voetenzakken

Maak jouw Mutsy kinderwagen extra warm en comfortabel voor je kindje. Koop een Mutsy voetenzak. Je kunt een Mutsy voetenzak kopen in dezelfde kleuren als jouw Mutsy kinderwagen. Of misschien vind je het wel leuk om voor een andere kleur Mutsy voetenzak te kiezen? Lees meer...

Eigenschappen van Mutsy voetenzakken

Een Mutsy voetenzak is prima te combineren met de 3-punts of 5-punts gordel van jouw Mutsy kinderwagen. In de Mutsy voetenzak zitten gaten om de gordel doorheen te halen. Op deze manier zit de voetenzak ook stevig in de kinderwagen vast. De meeste Mutsy voetenzakken zijn gevoerd met fleece. Deze stof voelt niet alleen heel behaaglijk aan, maar is ook nog eens heel isolerend. Dankzij fleece blijft de warmte in de voetenzak goed behouden. Voor nóg meer warmte kun je de trekkoordjes aan de bovenkant van de Mutsy voetenzak strakker dichttrekken. Mutsy voetenzakken zijn een echte aanrader!

Over Mutsy

Mutsy is een bekend Nederlands merk van kinderwagens en bijbehorende accessoires. Als je een kindje verwacht, ligt er een geweldig mooie, maar ook een beangstigende tijd voor je. Voor je liggen liefdevolle, magische momenten, maar ook een zoeken naar een nieuw evenwicht. Al sinds 1937 helpt Mutsy jonge ouders met het vinden van dat evenwicht door betrouwbare kinderwagens en wandelwagens te maken die jou meer bewegingsvrijheid geven en het leven van jou als ouder of verzorger makkelijker maken. Bestel vandaag nog een voetenzak van Mutsy en profiteer van onze Laagste Prijs Garantie! Indien wij jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw bestelde voetenzak van Mutsy morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de Mutsy voetenzak bij ons op voorraad is.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Voetenzak

  In de Mutsy Evo Bold Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Evo Bold kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en is voorzien van zacht fleece.

  89,95

  80,95

 • Quick view

  Mutsy Nio Explore Voetenzak Shade

  In de Mutsy Nio Explore Voetenzak Shade wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Journey Voetenzak

  In de Mutsy Nio Journey Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en zacht fleece.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Vision Voetenzak

  In de Mutsy Icon Vision Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Vision kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  95,95
 • Quick view

  Mutsy Nio North Voetenzak

  In de Mutsy Nio North Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Adventure Voetenzak

  In de Mutsy Nio Adventure Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Nexo Voetenzak

  In de Mutsy Nexo voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nexo kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  74,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Voetenzak

  In de Mutsy Evo Urban Nomad voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Evo kindewagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Leisure Voetenzak

  In de Mutsy Icon Leisure Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Leisure kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.

  95,95

  94,95

 • Quick view

  Mutsy Icon Legend Voetenzak

  In de Mutsy Icon Legend Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Legend kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.

  95,95

  89,95

 • Quick view

  Mutsy Icon Balance Voetenzak

  In de Mutsy Icon Balance Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Balance kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.

  95,95

  89,95

 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Voetenzak

  In de Mutsy I2 Heritage Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy I2 kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  94,95
12 Resultaten