5 Resultaten
 • Quick view Ingenuity Baby Base 2-in-1 Stoelverhoger

  Ingenuity Baby Base 2-in-1™ Stoelverhoger

  Uit voorraad leverbaar
  49,99
 • Quick view Bumbo Multi Seat

  Bumbo Multi Seat

  Uit voorraad leverbaar
  62,50
 • Quick view Bumbo Booster Stoelverhoger

  Bumbo Booster Stoelverhoger

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
5 Resultaten

Zitverhogers

In plaats van een autostoeltje kan er ook worden gekozen voor een zitverhoger mits het kindje minimaal 22 kg weegt (vaak ondersteunt het gewichten tot 36 kg) en minimaal 125cm lang is. Dit heeft te maken met aangescherpte veiligheidsmaatregelen uit 2016. Kinderen moeten minsten 125cm lang zijn omdat je de aanwezige gordel in de auto gebruikt en die dan niet in de nek snijdt door gebruik van het verhoger zitje. Het is daardoor veel veiliger bij plots remmen of bij een aanrijding. Een zitverhoger biedt geen rugleuning of zijsteunen en biedt daardoor wel minder veiligheid bij een botsing dan een autostoeltje. Voor de kindjes tot 125 cm blijft een autostoeltje daarom nog steeds verplicht om jouw kind in te vervoeren.

Praktische verhoger zitje

De zitverhoger biedt ten opzichte van de autostoel wel een aantal voordelen in gebruiksgemak. Zo zijn ze lichter en dus eenvoudig mee te nemen. Doordat ze ook een rugleuning en zijleuningen missen, is het ook makkelijker om meerdere zitverhogers naast elkaar op de achterbank te plaatsen. Ze zijn vaak ook goedkoper in aanschaf en makkelijker te verplaatsen. Zo kunnen ze ideaal dienst doen als stoeltje in een tweede auto of als een extra stoeltje dat je aan opa en oma of een andere oppas meegeeft. Zo zit het kind toch veiliger en prettiger in de auto ook al biedt het niet dezelfde bescherming als een autostoeltje.

Zitverhogers bestellen

Bij Babypark hebben we naast autostoeltjes ook zitverhogers van verschillende A-merken te koop die je dus eenvoudig installeert en mee kunt nemen op bijvoorbeeld een logeerpartijtje van jouw kind. Bestel je voor 20:00 uur dan kan het de volgende dag al worden geleverd (mits voorradig). Heb je een vrij brede auto dan passen er wel tot drie zitverhogers op de achterbank. Je kunt uiteraard ook altijd even langsrijden bij een van onze 10 megastores waar onze verkoopspecialisten al jouw vragen kunnen beantwoorden en kunnen uitleggen hoe het zitje bevestigd kan worden.