Babypark, Commode

Stabiele commodes van Happy Baby

 

De eisen van een goede commode
Een commode moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet het er niet alleen mooi uitzien, maar een commode moet ook stevig en stabiel zijn. Je moet genoeg ruimte hebben op de commode om je kindje neer te leggen en te verschonen of aan te kleden. Daarnaast moet een commode over een aantal lades beschikken waar je de benodigdheden van je baby in kwijt kunt. Aan al deze vereisten voldoet de commode van Happy Baby.

Lees meer...

 

Verschillende soorten commodes
De Happy Baby commodes kun je in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen kopen. Dit kun je doen in combinatie met een ledikantje, een kast en eventueel een legplank. Kijk gewoon online welke commode van Happy Baby je het mooiste vindt.

 

Babypark heeft diverse Happy Baby commodes in de aanbieding
Als je graag een Happy Baby commode wilt kopen, dan moet je eens op de site van Babypark kijken. Hier staat regelmatig een Happy Baby commode op die in de aanbieding is. Zo ga je voor kwaliteit en betaalbaarheid.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Baby Bolero Commode Wit

    De Happy Baby Bolero Commode Wit beschikt over twee laden met daarboven een opbergvak. Een handig meubel wat op verschillende manieren opbergruimte biedt.

    379,-

    339,-

1 Resultaten
Trustpilot