Babypark, Commode

Voor elke kinderkamer een mooie Kids Factory commode

 

Verschillende soorten commodes
Commodes zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zijn er ook verschillende commodes van Kids Factory die je kunt kopen. Ga je voor een romantische commode of wil je toch liever een commode met een strak design? Bij Kids Factory zit van alles in de collectie. Wat alle commodes gemeen hebben, is dat er genoeg ruimte in de commodes zit om je spulletjes in op te bergen. Je wilt bijvoorbeeld de luiers en eventueel een aantal rompertjes in de commode kwijt. Dat kan bij deze commodes zeker.

Lees meer...

 

Bij Babypark is de commode van Kids Factory verkrijgbaar
Als je de babykamer in wilt richten, dan zijn er een aantal spulletjes die je absoluut nodig hebt. Zo mag een bedje, een commode en een kast niet ontbreken. Deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Babypark. Zo heeft Babypark bijvoorbeeld mooie Kids Factory commodes voor je in de aanbieding in de online shop. Neem hier snel een kijkje en zoek hier passend ander meubilair bij. De Kids Factory commode staat ontzettend goed bekend want deze is stabiel, mooi en gemaakt van een uitstekende kwaliteit.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Kids Factory Commode Mix Geel

  De Kids Factory Commode Mix Geel is een commode die er net even anders uitziet dan de meeste andere commodes. De commode bestaat uit drie ruime laden voor alle spulletjes van je kindje.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Kids Factory Commode Mix Wit

  De Kids Factory Commode Mix Wit ziet er net even anders uit dan de meeste andere commodes. De drie ruime laden geven genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje.

  329,-

  299,-

 • Quick view

  Kids Factory Bruxelles Commode Wit

  Zoek je een commode die er net even anders uitziet dan de meeste andere commodes, dan is dit exemplaar van Bruxelles vast iets voor jou.

  309,-

  249,-

 • Quick view

  Kids Factory Storm Commode Wit

  Deze commode van Kids Factory heeft een stijlvolle uitstraling van een uitstekend kwaliteit. De commode is afgewerkt met witte verf.

  351,-

  319,-

 • Quick view

  Kids Factory Montana Commode Wit

  De Kids Factory Montana Commode Wit is prachtig vormgegeven met verticale planken die in breedte van elkaar verschillen.

  318,-

  289,-

5 Resultaten