Wandrekken

Een wandrek boven de commode is meer dan praktisch. Je zet er spulletjes neer die je nodig hebt tijdens het verschonen van de kleine. Alles wat je op dat moment nodig hebt, ligt zo binnen handbereik.

Lees meer...

Plank of kastje
Overigens bestaat een wandrek niet per se uit een plank waarop je spulletjes kunt neerzetten. Sommige zijn voorzien van een aantal vakken of laden. Andere bestaan alleen uit een groot vak, eventueel afgesloten met een deurtje, voor datgene wat je het liefst uit het zicht legt.

Knoppen en haakjes
Moet jouw ideale wandrek ook nog deels dienst doen als kapstok? Ook dat kan. Veel wandrekken zijn voorzien van knoppen of haakjes voor het ophangen van kledingstukken, tassen of wat je ook maar wilt. Er is zelfs een wandrek met elastiek om spullen achter te hangen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Lees minder...
72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Basicline Montana Wandrek Wit

  Prachtige wandrek Montana wat vervaardigd is van MDF en heeft een mooie uitstraling. Op de plank van het wandrek kunnen een aantal spulletjes neergezet worden.

  68,-

  39,-

 • Quick view

  Kidsmill Lasse Wandrek

  Het Kidsmill Lasse Wandrek is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Kidsmill Lasse Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  73,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Wandrek Grijs

  Een praktisch en sfeervol wandrek van de babykamer Sem Nautic Grey. Het wandrek is ideaal om spulletjes op te plaaten maar het kan ook dienst doen als decoratie.

  77,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Wandrek Oldwood

  Praktisch en handig wandrek, passend bij de babykamer Brent Oldwood. Ideaal om kleine spullen op te plaatsen of voor decoratie van je kamer.

  39,-

  35,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Wandrek Wit

  Het Kidsmill Bretagne Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer voor je kindje. Extra leuk wanneer je ook andere meubels uit de Kidsmill Bretagne Wit Serie zoals de commode gebruikt hebt om de babykamer in te richten.
  67,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Hoogglans / Naturel

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Hoogglans / Naturel biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het wandrek is gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er veel jaar plezier van hebt.

  66,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Malmö III Wandrek Grijs

  Sfeervol wandrek van de babykamer serie Malmö. Dit wandrek is ideaal om spulletjes op te zetten tijdens het verschonen van je baby

  82,-

  60,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Wandrek Oak

  Het Europe Baby Sylt Wandrek Oak is een onmisbare accessoire voor bij de babykamer Sylt Wit. Het stijlvolle wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.

  39,-

  35,-

 • Quick view

  Kidsmill Louise de Philippe Wandrek Klein Wit

  Maak de babykamer compleet met het Kidsmill Louise de Philippe Wandrek Klein Wit. Ideaal om kleine spulletjes op te zetten. Het wandrek past uitstekend bij de meubels van Louise de Philippe.

  61,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Hoogglans Wandrek Wit

  Kidsmill Alaska Hoogglans Wandrek Wit. Ideaal om verschillende spulletjes binnen handbereik te hebben.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  154,-

  139,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wandrek Wit

  Het Kidsmill Pure Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer van je kindje en is ideaal om wat verzorgingsproducten of decoratieartikelen op te zetten. Het wandrek voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat / Naturel

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat / Naturel biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het heeft een eenvoudige en strakke stijl. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er veel jaar plezier van hebt.

  62,-

  56,-

 • Quick view

  Jelle Wandrek Wit

  Heeft een stoer interieur en 100 % natuurlijke materiaal je voorkeur, dan is dit wandrek Jelle iets voor jou.

  60,-

  29,-

 • Quick view

  Kidsmill Newport Wandrek Grijs

  Het Kidsmill Newport Wandrek Grijs is een mooie aanvulling op de babykamer en is ideaal om wat verzorgingsproducten of decoratieartikelen op te zetten. Het wandrek voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  65,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Wandrek Wit Mat

  Kidsmill Alaska Wandrek Wit Mat. Ideaal om verschillende spulletjes binnen handbereik te hebben.

  52,-

  47,-

 • Quick view

  Childhome Tipi Wandrek Naturel Wit

  Het Childhome Tipi wandrek is een onmisbare accessoire voor op een babykamer. Het wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.
  32,95
 • Quick view

  KidsDepot Original Metalen Wandrek

  KidsDepot Original Metalen Wandrek is een onmisbare accessoire voor op de kinderkamer. Het wandrek is leuk te gebruiken als decoratierek, maar ook kan het gemakkelijk gebruikt worden voor de nodige babyspullen.
  29,95
 • Quick view

  Childhome Metalen Wandrek Wolk

  Het Childhome Metalen wandrek is een onmisbare accessoire voor op een babykamer. Het wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.
  21,95
 • Quick view

  Kidsmill Bright Wandrek Wit Hoogglans

  Dit wandrek van de serie Bright wit hoogglans maakt de babykamer compleet. Het wandrek dat gemaakt is van stevig MDF materiaal is ideaal om spulletjes van je kindje erop te plaatsen.

  72,-

  49,-

 • Quick view

  Done by Deer Wandplank

  Met de Done by Deer wandplank voeg je sfeer toe aan de baby- of kinderkamer! De plank heeft een open, modern en multifunctioneel design.
  49,95
 • Quick view

  Roommate Doodle Drop Wandplank

  Met het Roommate Doodle Drop Wandplank creëer je een leuke en knusse plek aan de wand. De wandplank heeft verschillende haken die gebruikt kunnen worden voor kettingen en decoratie.
  37,-
 • Quick view

  Kidsmill Oslo Wandrek Wit

  Prachtig Kidsmill Oslo Wandrek met een eenvoudig, strak design dat heel elegant kan overkomen.

  55,-

  29,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Wandplanken Wit

  De Kidsmill Accent Wandplanken Wit zijn een mooie aanvulling voor boven een commode. Je kunt op de witte wandplanken diverse spulletjes zetten die je anders niet kwijt kunt op de commode of elders in de babykamer.

  70,-

  59,-

72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3