Lodger aankleedkussenhoezen

 

Maak het aankleedkussen compleet met een mooi en comfortabel Lodger aankleedkussenhoes. Meestal is ons assortiment Lodger aankleedkussenhoezen heel uitgebreid, zodat je volop keus hebt. De meeste Lodger aankleedkussenhoezen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

Lees meer...

Gebreide Lodger aankleedkussenhoezen

Lodger aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van gebreide stoffen. Deze stoffen hebben namelijk veel voordelen ten opzichte van geweven stoffen. Gebreide stoffen houden de warmte beter vast. Tegelijkertijd zijn gebreide stoffen lekker luchtdoorlatend. Daarnaast slijten gebreide stoffen minder snel. Kortom, gebreide stoffen zijn ideaal voor een aankleedkussenhoes.

 

Over Lodger

Naast aankleedkussenhoezen maakt Lodger ook slaapzakjes, wikkeldekens, boxkleden, knuffeldoekjes en noem maar op. Ook deze producten van Lodger vind je terug in onze webshop. Niet alleen Lodger aankleedkussenhoezen, ook andere items zijn gemaakt van gebreide stoffen.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Empire Waskussenhoes

  Deze Lodger Empire Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. De trendy hoes is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en beschermt het kussen tegen vuil.
  14,90
 • Quick view

  Lodger Solid Waskussenhoes

  Dit Lodger Solid Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. De trendy hoes is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en beschermt het kussen tegen vuil.
  14,90
2 Resultaten