Briljant Baby aankleedkussenhoezen

 

Maak jouw aankleedkussen compleet met een Briljant Baby aankleedkussenhoes. Mét hoes voelt het aankleedkussen voor je kindje veel fijner aan dan zonder. De meeste aankleedkussens voelen zonder hoes wat koud aan. Briljant Baby aankleedkussenhoezen zijn verder ook lekker zacht voor de tere babyhuid.

 

Lees meer...

Briljant Baby aankleedkussenhoezen voor een goede hygiëne

Daarnaast houdt een Briljant Baby aankleedkussenhoes het aankleedkussen schoon. Gebeurt er een ongelukje en wordt het aankleedkussenhoes vies, dan was je het gewoon even uit in de wasmachine. Briljant Baby aankleedkussenhoezen zijn in veel gevallen zelfs op 60 graden te wassen.

 

Mooi design en hippe kleuren

De meeste Briljant Baby aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van leuke stofjes met hippe patroontjes. Vaak zijn deze Briljant Baby  aankleedkussenhoezen verkrijgbaar in allerlei kleurtjes. Je kunt dus de kleur kiezen die past bij het interieur.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Waskussenhoes

  De Briljant Baby Spots Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Ster Waskussenhoes Grijs

  Dit Briljant Baby Nijntje Ster waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht badstof en uitwasbaar in de wasmachine.
  13,95
2 Resultaten