Taftan Aankleedkussenhoezen

Ben je op zoek naar een Taftan aankleedkussenhoes? Dan zit je op deze pagina goed. Een aankleedhoes voelt niet altijd even comfortabel voor je kindje. Daarom is een Taftan aankleedkussenhoes handig om aan te schaffen, zodat je kindje een lekker zachte en comfortabele ondergrond heeft. Tussen deze verschillende Taftan aankleedkussenhoezen zit vast iets dat goed past bij jou en je kindje.

Lees meer...

Zachte Taftan Aankleedkussenhoezen

Op een aankleedkussenhoes van Taftan ligt je kindje lekker zacht en comfortabel als hij / zij verschoond of aangekleed moet worden. Deze Taftan hoezen zijn geschikt voor elk standaard formaat waskussen en bestaan uit kwalitatief hoogwaardig badstof, zodat het aankleedkussenhoes lang mee gaat. Ook zijn de Taftan aankleedkussenhoezen eenvoudig wasbaar in de wasmachine.

Over Taftan

Taftan is een merk in babyproducten van Nederlandse bodem. Taftan maakt al vanaf 1994 eigen bedtextiel en aankleding voor kinderkamers. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Vliegtuig Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Vliegtuig waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!

  28,40

  19,95

 • Quick view

  Taftan Uiltje Waskussenhoes Grijs

  Met het Taftan Uiltje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!

  29,70

  19,95

 • Quick view

  Taftan Vos En Raaf Waskussenhoes Bruin

  Met het Taftan Vos en Raaf waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!

  29,70

  19,95

 • Quick view

  Taftan Bestelbusje Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Bestelbusje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  28,40
 • Quick view

  Taftan Hertje Waskussenhoes Roze

  Met het Taftan Hertje waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!
  29,70
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Waskussenhoes Wit

  Met het Taftan Haakwerk waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!

  28,40

  19,95

 • Quick view

  Taftan Hert Waskussenhoes Blauw

  Met het Taftan Hert waskussenhoes ligt je kindje altijd comfortabel. Geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardige badstof!

  29,70

  19,95

7 Resultaten