Luma aankleedkussenhoezen

Een aankleedkussen voelt veel comfortabeler aan met een hoes. Ook is het een stuk praktischer. Wordt het hoes vies? Dan geef je het gewoon een beurt in de wasmachine. Koop vandaag nog een Luma aankleedkussenhoes. Wij hebben meestal heel gevarieerde Luma aankleedkussenhoezen in ons assortiment: met uiteenlopende dessins in allerlei trendy kleuren.

Lees meer...

Eigenschappen van Luma aankleedkussenhoezen

Luma aankleedkussenhoezen zijn lekker praktisch. Je wast ze gemakkelijk uit en ze blijven bovendien lang mooi. De stof van Luma aankleedkussens voelt lekker zacht aan en neemt goed vocht op. Over het algemeen zijn Luma aankleedkussens bedoeld voor een standaard formaat aankleedkussen.

Over Luma

Luma is een vrij jong label van bad- en verzorgingsproducten voor baby’s. Het ontstond in 2010 als “zusje” van het bekende Nederlandse merk Bébé-Jou, dat al jaren ervaring heeft in het maken van aankleedkussenhoezen en andere producten voor baby’s. Je kunt zeggen dat Bébé-Jou vooral staat voor “vertrouwd” en “Luma” voor “design, eigentijds en eenvoud”. Dit zie je ook duidelijk terug in de Bébé-Jou en de Luma aankleedkussenhoezen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Waskussenhoes

  Dit Luma Sunset Shapes Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Luma Tropical Island Waskussenhoes

  Dit Luma Tropical Island Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Luma Bow Deco Waskussenhoes

  Dit Luma Bow Deco Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Waskussenhoes

  Dit Luma Lovely Sky Waskussenhoes met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
4 Resultaten
Trustpilot