Cottonbaby aankleedkussenhoezen

 

Maak jouw aankleedkussen compleet met een Cottonbaby aankleedkussenhoes. Mét hoes voelt het aankleedkussen voor je kindje een stuk comfortabeler aan dan zonder. Het gebruik van een Cottonbaby aankleedkussen is ook heel handig voor jezelf. Als het vies wordt, gooi je het gewoon in de was. De meeste Cottonbaby aankleedkussenhoezen zijn uitwasbaar op 30 of 40 graden. Meer informatie hierover vind je meestal terug in de gedetailleerde productbeschrijvingen. 

Lees meer...

 

De voordelen van katoen

De naam van het label zegt het al: Cottonbaby aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van katoen. Deze stof voelt heerlijk zacht en glad aan, kriebelt niet en neemt goed vocht op. Het is kortom dé ideale stof voor aankleedkussenhoezen.

 

Een variatie aan Cottonbaby aankleedkussenhoezen

Cottonbaby maakt allerlei soorten aankleedkussenhoezen. Vaak hebben wij een rijke variatie aan Cottonbaby aankleedkussenhoezen in ons assortiment: vintage, bedrukt met een lief bloemendessin, stoer of gewoon basic. Op deze pagina zie je ons actuele aanbod.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Waskussenhoes Wafel

  Schitterend waskussenhoes van het merk Cottonbaby, dat geschikt is voor elk standaard waskussen.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Waskussenhoes Velours

  Comfortabel waskussenhoes dat geschikt is voor elk standaard waskussen.
  27,50
 • Quick view

  CottonBaby Waskussenhoes Ruit Taupe

  Schitterend waskussenhoes van het merk Cottonbaby, dat geschikt is voor elk standaard waskussen.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Soft waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Diamant Wafel Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Geo Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Geo waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Grafisch Waskussenhoes Roze / Goud

  Dit Cottonbaby Grafisch Waskussenhoes Roze / Goud is de ideale hoes om elke standaard waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De hoes ziet er stijlvol uit en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  29,95
 • Quick view

  CottonBaby Aankleedkussenhoes Dot Groen Melee

  Deze Cottonbaby Aaankleedkussenhoes is comfortabel item voor je kindje. Het voelt erg zacht aan voor je kindje en het is ook nog eens erg stijlvol.
  29,95
9 Resultaten