Yumi Baby dekens

Yumi Baby dekens zien er heel sfeervol uit en voelen heel comfortabel aan. Een Yumi Baby wiegdeken is in veel gevallen gevoerd met ademend fleece dat heel prettig aanvoelt voor je kindje. Yumi Baby dekens zijn goed te combineren met andere textielproducten van Yumi Baby, zoals hoeslakens. Vaak zijn deze bedrukt met dezelfde of soortgelijke prints in aquarel.

Lees meer...

Yumi Baby deken met handgeschilderde bloemen en bladeren

Een Yumi Baby deken is meestal versierd met handgeschilderde afbeeldingen in aquarel. Vaak gaat het om bloemen of bladeren in sfeervolle tinten. Deze prints maken een Yumi Baby deken uniek. De oprichters van Yumi Baby hebben een bijzondere voorliefde voor geschilderde afbeeldingen. Zij zijn vooral geïnspireerd door de schilderijen van hun oma, met name haar aquarellen.

Het merk Yumi Baby

Het label Yumi Baby is opgericht door twee zussen uit Friesland, beiden moeder. Hun passie voor serene, sfeervolle prints leidde tot het maken van exclusieve babyproducten. De producten van Yumi Baby zijn vrijwel altijd bedrukt met geaquarelleerde afbeeldingen. Eerder heette Yumi Baby ‘Kleine Keutel’, maar vanwege de wereldwijde interesse voor Kleine Keutel producten kozen de oprichters later voor een meer internationale naam. ‘Yumi’ betekent in de Japanse taal ‘mooi’. Het is ook een belangrijk doel van Yumi Baby om mooie producten te maken. ‘Yumi’ spreek je uit als ‘Yuw-Miy’, wat klinkt als ‘jij en ik’. Dit geeft Yumi een tweede betekenis. ‘Jij en ik’ verwijst naar de twee zussen die het merk hebben opgericht, maar ook naar jou en je kindje. De Yumi Baby dekens en andere producten worden geproduceerd met oog voor het milieu. Yumi textielproducten zijn meestal gemaakt van biokatoen. Om mensen die weinig kans hebben op de arbeidsmarkt te ondersteunen, worden Yumi Baby producten meestal geproduceerd op sociale werkplekken. De Yumi Baby wiegdeken of ledikantdeken van jouw voorkeur en eventuele andere artikelen van Yumi Baby bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert van de Laagste Prijsgaranie én een snelle levering.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Wiegdeken 75 x 100 cm

  De stijlvolle Yumi Baby Magnolia Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  64,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Wiegdeken 75 x 100 cm

  De stijlvolle Yumi Baby Golden Hour Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  64,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Wiegdeken 75 x 100 cm

  De stijlvolle Yumi Baby Fresh Twigs Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  64,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Wiegdeken 75 x 100 cm

  De stijlvolle Yumi Baby Fairytale Wiegdeken 75 x 100 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  64,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Ledikantdeken 100 x 150 cm

  Het Yumi Baby Magnolia Ledikantdeken 100 x 150 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  74,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Ledikantdeken 100 x 150 cm

  Het Yumi Baby Fairytale Ledikantdeken 100 x 150 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  74,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fresh Twigs Ledikantdeken 100 x 150 cm

  Het Yumi Baby Fresh Twigs Ledikantdeken 100 x 150 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  74,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Ledikantdeken 100 x 150 cm

  De Yumi Baby Golden Hour Ledikantdeken 100 x 150 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  74,95
8 Resultaten