Plum Plum slaapzakken

 

Laat je kindje comfortabel slapen in een Plum Plum slaapzak. Onze Plum Plum slaapzakken zijn over het algemeen gemaakt van lekker zacht katoen. Een Plum Plum slaapzak, eventueel in combinatie met beddengoed dat je niet al te hoog optrekt, is heel veilig. Je kindje kan dan niet onder dekens verstrikt raken.

 

Lees meer...

Plum Plum slaapzakken voor elk seizoen

Elk seizoen brengt andere wensen met zich mee. Wij verkopen speciale winter- en zomerslaapzakken van Plum Plum.  Zo heeft je kindje altijd een geschikte Plum Plum slaapzak. Verder zien Plum Plum slaapzakken er heel stijlvol en modern uit. Ze zijn helemaal van deze tijd.

 

Ook aan te raden

Bestel vandaag nog een fijne Plum Plum slaapzak voor je kindje en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Combineer een Plum Plum slaapzak met Plum Plum beddengoed en slaapkameraccessoires, zodat al het bedtextiel mooi bij elkaar past. Vaak verkopen wij ook Plum Plum pyjama’s voor je kindje, die er heel leuk uitzien.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Plum Plum Bunny Zomer Slaapzak

    Met de Plum Plum Bunny Zomer Slaapzak ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
    39,50
1 Resultaten