box, baby box, box baby

Childhome boxen

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Childhome boxen. In een Childhome box kan je kindje op een veilige manier de omgeving ontdekken en leren spelen. Childhome boxen zijn van goede kwaliteit en zien er stijlvol uit. Veel Childhome boxen zijn gelakt in neutrale kleuren, zoals wit. De meeste Childhome boxen passen in bijna alle interieurs. Verder voldoen Childhome boxen volledig aan de veiligheidsnormen.

Lees meer...

Verstelbare Childhome boxen

De meeste Childhome boxen hebben een verstelbare bodem. Is je kindje nog heel klein, dan is het fijn om de bodem in een hoge positie te zetten. Je hoeft dan niet zo diep te bukken om je kindje in de box te leggen. Is je kindje wat groter, dan is een lage positie van de bodem juist handig. Een lage positie maakt het je kindje een stuk moeilijker om uit de Childhome box te klimmen, mocht hij daartoe pogingen ondernemen.

Combineer met Childhome boxkleden

Bij sommige Childhome boxen is het mogelijk om bij de aankoop een bijpassend boxmatras aan te schaffen. Je kunt er ook voor kiezen om een Childhome boxkleed te kopen. Childhome boxkleden zien er heel stijlvol uit en zijn helemaal van deze tijd. Sommige Childhome boxkleden zijn effen, andere zijn gemaakt van stofjes met vrolijke motiefjes. De meeste Childhome boxkleden zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Childhome boxkleden zijn van goede kwaliteit. De gebruikte stoffen voelen heel comfortabel aan voor je kindje. Veel boxkleden zijn van katoen, soms gecombineerd met polyester. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie box van Childhome, eventueel gecombineerd met een boxkleed, online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op over een leverdatum.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Childhome 98 Box Wit

    De unieke Childhome 98 Box Wit met metalen poten past in vrijwel ieder interieur. De box is gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschikt over een verstelbare bodem en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

    229,95

    199,99

1 Resultaten