box, baby box, box baby

Coming Kids Box

 

Af en toe is het een “momentje voor de kinderbox”. Jij concentreert je nu even op je eigen werk, terwijl je peuter zich uitstekend vermaakt op zijn eigen plekje. De kleine loopt even niet vrij rond in huis en doet dus ook geen dingen die het niet mag. Eigenlijk is een box onmisbaar. Je zou niet meer zonder kunnen!

Lees meer...

 

Met een passend design

Zet je de babybox in de woonkamer neer, dan wil je dat deze bij het interieur past. Coming Kids begrijpt dit maar al te goed en heeft haar boxen dan ook met de grootste zorg ontworpen. Een box van Coming Kids is helemaal van deze tijd, stoer en karaktervol. Dankzij de eenvoud van het ontwerp, combineer je deze moeiteloos overal mee.

 

Zo praktisch als maar kan

Daarnaast biedt een Coming Kids box je veel gebruiksgemak. De meeste modellen zijn voorzien van een lade om het speelgoed in op te bergen. Zo voorkom je dat het overal blijft slingeren. Eigenlijk biedt een kinderbox van Coming Kids je alles wat je je maar wensen kunt!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Salty Box Met Lade

  De Coming Kids Salty Box Met Lade doet het goed bij een robuust en stoer interieur. De box is afgewerkt met beits en heeft een verstelbare bodem. In de opberglade berg je het rondslingerende speelgoed op.

  319,-

  283,91

 • Quick view

  Coming Kids Round Box Met Lade White

  De Coming Kids Round Box Met Lade is een mooie aanvulling op je interieur vanwege de bijzondere ronde afwerking van de spijlen. De box is gemaakt van MDF en de bodem is verstelbaar in 2 standen.

  349,-

  249,-

 • Quick view

  Coming Kids Basic Box Met Lade White

  De Coming Kids Basic Box Met Lade White past dankzij het neutrale design in bijna iedere woonkamer. De box is voorzien van een verstelbare bodem en een ruime opberglade voor alle spullen van je kindje.

  319,-

  269,-

 • Quick view

  Coming Kids Scandi Box

  De Coming Kids Scandi Box is mooie box in een strakke look. De zijkanten zijn voorzien van ronde spijlen. Daarnaast is de bodem in hoogte verstelbaar waardoor het extra veilig is.
  189,-
 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Box Met Lade

  De Coming Kids Pebbles Box Met Lade is uitgevoerd in een vintage stijl. Een klassieke box met een moderne uitvoering en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hier heb je gegarandeerd plezier van!

  319,-

  295,-

5 Resultaten