box, baby box, box baby

Coming Kids Box

Af en toe is het een “momentje voor de kinderbox”. Jij concentreert je nu even op je eigen werk, terwijl je peuter zich uitstekend vermaakt op zijn eigen plekje. De kleine loopt even niet vrij rond in huis en doet dus ook geen dingen die het niet mag. Eigenlijk is een box onmisbaar. Je zou niet meer zonder kunnen!

Lees meer...

 

Met een passend design

Zet je de babybox in de woonkamer neer, dan wil je dat deze bij het interieur past. Coming Kids begrijpt dit maar al te goed en heeft haar boxen dan ook met de grootste zorg ontworpen. Een box van Coming Kids is helemaal van deze tijd, stoer en karaktervol. Dankzij de eenvoud van het ontwerp, combineer je deze moeiteloos overal mee.

 

Zo praktisch als maar kan

Daarnaast biedt een Coming Kids box je veel gebruiksgemak. De meeste modellen zijn voorzien van een lade om het speelgoed in op te bergen. Zo voorkom je dat het overal blijft slingeren. Eigenlijk biedt een kinderbox van Coming Kids je alles wat je je maar wensen kunt!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Basic Box Met Lade White

    De Coming Kids Basic Box Met Lade White past dankzij het neutrale design in bijna iedere woonkamer. De stijlvolle box is voorzien van een verstelbare bodem en een ruime opberglade voor alle spullen van je kindje.

    289,-

    229,-

1 Resultaten
Trustpilot