Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Eve Kids boxen

Weleens nagedacht over een kartonnen box? De HAP kartonnen box van Eve Kids is een echte eyecatcher. Deze box is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Je kunt deze eenvoudig zonder gereedschap in elkaar zetten. Het verplaatsen van de box gaat heel gemakkelijk, dankzij het lichte gewicht. De HAP kartonnen box van Eve Kids is dus, kortom, een handige uitvinding. Door voor dit product te kiezen, zorg je ook voor een schoner milieu. De Eve Kids box van karton bevat namelijk geen afvalstoffen en is volledig recyclebaar.

Lees meer...

Kartonnen box van Eve Kids

In de kartonnen box van Eve kids kan je kindje heerlijk spelen, terwijl jij je handen vrij hebt. De box is gemaakt van stevig karton dat het FSC-keurmerk draagt. De box voldoet helemaal aan de NEN-EN 12227 veiligheidsnorm. Je kindje komt dus niets tekort. Verder is de box in twee hoogtes te verstellen. In de eerste periode na de geboorte zet je de box in de hoogste stand, zodat je niet zo diep hoeft te bukken om je kindje in de box te leggen. Wordt je kindje wat ouder en kan het gerust over de rand heen klimmen, zet dan de box in de laagste stand. Zo kan je kindje er niet zo gemakkelijk uit klimmen. Is je kindje eenmaal te groot geworden voor een box, dan bouw je de Eve Kids box van karton gewoon even om tot een speelkasteel. Je kindje zal dit prachtig vinden!

Over Eve Kids

Eve Kids ontwerpt en produceert innovatieve producten die het leven van jonge ouders makkelijker maakt. Als ouder heb je het al druk genoeg. Dingen die eerst heel simpel waren, zoals even snel een boodschap doen, zijn met een kind een stuk complexer geworden. Juist daarom is het belangrijk dat je als ouder terug kunt vallen op handige producten die het gemakkelijker maken om er met je kindje op uit te trekken. Eve Kids maakt dan ook producten die heel functioneel zijn. Tegelijkertijd vindt Eve Kids het ook belangrijk dat deze producten er mooi uitzien en op een verantwoorde manier worden geproduceerd.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader